„După ce am încercat un 'brunet' nu mai vreau niciun 'alb'!” Shakira nu s-a mai abținut după ce a fost surprinsă sărutându-se cu noua cucerire 

Shakira Lewis Hamilton Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Iunie 2023, 17:03
Data actualizarii: Sambata 17 Iunie 2023, 17:28

Shakira (46 ani) și Gerard Pique (36 ani) au anunțat în urmă cu un an că au pus capăt relației pe care o aveau de 12 ani. 

Despărțirea a venit după ce fostul fotbalist a fost acuzat de infidelitate, iar presa internațională anunța că cei doi erau deja separați de luni bune, Pique locuind singur. Ibericul a fost surprins alături de noua iubită la câteva luni de la anunțul despărțirii, iar acum se pare că și artista a trecut peste. 

Shakira ar fi într-o relație cu Lewis Hamilton, cei doi fiind surprinși împreună atât după Grand Prix-ul din Miami, cât și după cel din Barcelona. Mai mult, cei doi ar fi fost surprinși și sărutându-se la boxe în timpul Marelui Premiu al Spaniei, unde britanicul a ieșit pe locul al doilea. 

Shakira și-a schimbat gusturile după relația cu Lewis Hamilton 

Jordi Martin, paparazzi care a urmărit-o pe Shakira de-a lungul relației cu Pique, și care a oferit mereu informații explozive despre cei doi, apropiat fiind de cântăreața columbiană a făcut o dezvăluire neașteptată. Acesta a dezvăluit că Shakira le-ar fi spus apropiațlor că „după ce a încercat un 'brunet' nu mai vrea niciun 'alb'”, scrie marca.com.  

Totodată, acesta a precizat că cei doi au decis să nu grăbească relația, însă apropiații Shakirei și ai lui Hamilton știu despre ei: „Toți care sunt apropiați de Shakira s-au întâlnit cu ea săptămâna asta și le-a spus că e încântată și fericită”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!