GALERIE FOTO „De câte ori faceți sex?” Soția lui Sergio Ramos, răspuns fără inhibiții la întrebarea care a devenit virală

Sergio Ramos pilar rubio Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Octombrie 2022, 11:05
Data actualizarii: Joi 13 Octombrie 2022, 11:20

Pilar Rubio (44 ani) și Sergio Ramos (36 ani) formează unul dintre cele mai senzuale cupluri din lumea fotbalului. 

Cei doi sunt împreună din septembrie 2012, iar în iunie 2019  au devis să se căsătorească. Pilar, care este cunoscută prezentatoare TV în Spania și Sergio Ramos au împreună patru copii, Sergio (8 ani), Marco (6 ani), Alejandro (4 ani) și Maximo Adriano (2 ani). 

Pilar Rubio lucrează la o emisiune din Spania, însă face „naveta” între Franța și Spania de când Sergio Ramos a semnat cu Paris Saint-Germain. Aceasta este și model, iar într-un interviu acordat recent a dezvăluit și detalii mai picante din viața de cuplu. 

Pilar Rubio, dezvăluiri din intimitate 

Prezentatoarea a vorbit despre relația pe care o are cu fotbalistul lui Paris Saint-Germain, iar când a fost întrebată „de câte ori faceți sex”, a răspuns fără inhibiții, dezvăluind că viața lor de cuplu este extrem de activă. 

„O facem zilnic, exceptând zilele în care sunt în Madrid. Astăzi, de exemplu, mulțumită vouă (n.r. se afla în platoul emisiunii din Spania), nu pot”, a declarat Pilar Rubio conform Sports Brief

Întrebată cum reușesc să nu se lase perturbați de prezența copiilor în casă, Pilar Rubio a oferit un răspuns pe măsură: „Copiii mei se culcă la 21:30. Sexul este viață”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!