„Dacă nu se ridică acum urgent, se alege praful de el!” Anamaria Prodan, reacție după ce a văzut afacerea distrusă a lui Reghecampf: „Îmi vine să plâng!” 

anamaria prodan Laurentiu Reghecampf Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iulie 2023, 13:55
Data actualizarii: Luni 24 Iulie 2023, 13:55

Laurențiu Reghecampf (47 ani) nu trece prin momente bune pe plan profesional. 

Antrenorul român s-a despărțit de Neftchi Baku în această vară, fiind înlocuit cu Adrian Mutu, iar acum este liber de contract. Laurențiu Reghecampf nu o duce mai bine nici în afaceri, acolo unde ferma Reghe Ranch, înființată în urmă cu 6 ani, a ajuns în paragină. 

Deși în 2021 declara că are nu mai puțin de 1000 de animale, se pare că ferma a ajuns o ruină, animalele au murit, iar afacerea e în pragul insolvenței, având datorii uriașe. 

Anamaria Prodan a vorbit despre ferma fostului soț: „Nu îmi mai asociați numele cu el!” 

Anamaria Prodan a fost contactată pentru a comenta informațiile legate de afacerea lui Laurențiu Reghecampf și a avut o reacție dură. 

„Nu vreau să îmi mai asociați numele cu al lui Reghecampf, decât atunci când vine vorba de istoria pe care amândoi am făcut-o în fotbal și când vine vorba de anii frumoși, unde am dat exemplu de familie perfectă în Romania! Ce face azi Reghe, cum a decăzut Reghe… Nu pot să văd și să comentez. Îmi pare rău să aud și să văd așa imagini cu ferma (n.r. – despre problemele cu ferma).

Îmi pare rău să aud că nu mai este pe nicăieri în fotbal, îmi pare rău de toată munca noastră de 17 ani. Îmi pare foarte rău de el, dar sper din toată inima să realizeze în ce situație este, să își dea cu apă pe față, să se ridice, căci dacă nu se ridică acum urgent, se alege praful de el și de toată munca noastră, de atât de mulți ani. Cred că nu conștientizează unde este azi, față de unde era alături de familia lui.

Pe de o parte, este firesc, căci dacă nu dai atenție cand cineva te ajută enorm, te ridică și te trage numai spre cer. Dacă tu ești în lumea ta, nu conștientizezi cât de greu a fost sa ajungi atât de sus. Este cumplit! Sincer, mă uit și îmi vine să plâng când văd cum s-a ajuns, dar i-am spus de ani de zile: alegerile ieftine te vor costa cumplit de scump! Îi doresc baftă și putere multă!”, a declarat Anamaria Prodan conform playtech.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!