anamaria prodan Iura Luncașu Superliga Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, star de cinema! Sexy-impresara, rol principal într-un film de comedie

Anamaria Prodan (50 de ani) mai bifează o reușită, de această dată în lumea filmului.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 10 Iulie 2023, 14:49
Data actualizarii: Luni 10 Iulie 2023, 14:53

Frumoasa impresară și-a anunțat fanii că a fost distribuită în filmul „Complotul bonelor”, regizat de Iura Luncașu, și că a primit rol principal.

Regizorul Iura Luncașu este cunoscut pentru fimele „Inimă de țigan” sau „Pariu cu viața” pe care le-a regizat la PRO TV.

„Așa se închide un cerc frumos al vieții mele. Asta îmi trebuia în portofoliu, un film. Și am avut norocul să-l întâlnesc pe Iura Luncașu. A avut atât de mare încredere în mine, încât mi-a oferit rolul principal din această minunată comedie.

Sunt un om bun, profesionist și mă bucur pentru că reușesc să atrag lângă mine oameni minunați. Profesioniști desăvârșiți. Le mulțumesc și vă promit distracție pe cinste alături de noi în Complotul Bonelor”, a spus Anamaria Prodan pentru Playsport.

Anamaria Prodan, învelită în aur de 24K!

Anamaria Prodan (50 ani) se menține într-o formă de zile mari și le-a dezvăluit urmăritorilor unul dintre „secretele” sale.

Agentul a „înflorit” după despărțirea cu scandal de Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan nu își arată vârsta, în ciuda faptului că a împlinit de curând 50 de ani. Anamaria are și foarte mare grijă de ea și investește în tratamente corporale, după cum le-a arătat și urmăritorilor de pe Instagram - mai multe detalii AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!