„Avem o relație normală, tensionată o parte”. Reacția lui Adrian Mutu după ce fiul său, Mario, a mers pentru prima dată în Giulești alături de iubită 

Adrian Mutu Mario Mutu Rapid Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Februarie 2023, 18:11
Data actualizarii: Luni 27 Februarie 2023, 18:19

Mario Mutu (21 ani) a fost surprins la meciul dintre Rapid și Chindia, scor 2-0, disputat pe Giulești. 

Fiul cel mare al lui Adrian Mutu (44 ani) cu Alexandra Dinu (42 ani) a mers pentru prima dată la un meci din Giulești pentru a-și susține tatăl. Tânărul nu a mers singur însă, ci însoțit de iubită. 

Ce a spus Adrian Mutu după ce fiul său a mers să îl vadă 

Adrian Mutu a vorbit despre prezența fiului său la meci, dezvăluind că aștepta de ceva timp acest moment. Totodată, vorbind despre relația pe care o are cu fiul său mai mare antrenorul a dezvăluit că deși există tensiuni specifice diferenței de vârstă, cei doi au o relație normală. 

„E prima oară când Mario vine pe Giulești. A mai fost la meciuri de-ale mele, dar e prima oară când vine pe Giulești. A mai avut niște tentative, dar își mai și schimbă părerea băieții de vârsta lui. Probabil dacă se joacă sâmbăta, preferă altceva în loc de fotbal. Dar, în fine… Sunt fericit că a venit, normal că sunt fericit. Pentru mine, dar și pentru el… Am tot așteptat… Și-a găsit timp până la urmă să vină pe Giulești… Bine, a venit cu prietena lui, dar a venit.

Avem o relație normală. Tensionată o parte… Așa e între un tată de 44 de ani și un băiat de aproape 21 de ani. Nu sunt toate bune și frumoase. Mai face prostii, mai face una, alta, la 21 de ani, ce poți să faci? Doar nu o să stai la birou. Sau, știu eu, să fie ușă de biserică.

Asta e important. Iar acum, din zi în zi, se maturizează, prinde experiență. Îl simt mai responsabil pe undeva, i-am spus că nu o să învețe niciodată din lucrurile frumoase. Lucrurile adevărate și ceea ce va deveni el ca bărbat vor veni din deciziile proaste și din experiențele greșite.

Din ele o să învețe cu adevărat. Dar sper să învețe. Că de aia sunt făcute. Că dacă nu… Are și el perioade și perioade, ca tot omul. Eu nu cred că în relația dintre un tată tânăr și băiatul lui de 21 de ani e totul perfect.

Noi avem o relație bună nu de când s-a întors în România, ci mai demult. E și el bărbat acum, vede și el lucrurile din alt punct de vedere, cu cât înaintezi în vârstă se dezvoltă și alte…”, a declarat Adrian Mutu conform Fanatik

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!