„Ăsta e lucru pe care l-am urât cel mai mult!” Laurențiu Reghecampf a dezvăluit ce l-a deranjat în timpul căsniciei cu Anamaria Prodan: „Am avut discuții foarte aprinse!” 

Laurentiu Reghecampf anamaria prodan Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Mai 2022, 23:02
Data actualizarii: Marti 31 Mai 2022, 23:08

Laurențiu Reghecampf (46 ani) s-a despărțit de Anamaria Prodan (49 ani) în vara anului trecut, iar cei doi se află în proces de divorț. 

Antrenorul Universității Craiova și-a refăcut viața cu iubita lui, Corina Caciuc, cea care a născut recent un băiețel, pe care cei doi l-au numit Liam. Reghecampf a postat prima fotografie în trei, alături de bebelușul nou-născut și iubită, chiar la ieșirea din spital. 

Laurențiu Reghecampf a vorbit recent despre căsnicia cu Anamaria Prodan, care s-a întins pe durata a 15 ani. Tehnicianul a dezvăluit că 'episodul Alexa' a fost momentul care a produs ruptura dintre el și agent, punctând că nu s-ar fi ajuns la divorț dacă nu ar fi existat acel incident. 

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit ce l-a deranjat în timpul căsniciei cu Anamaria Prodan

Antrenorul a vorbit și despre lucrul care l-a deranjat cel mai mult la soția sa pe parcursul căsniciei de 15 ani. Reghecampf nu a fost de acord cu modul în care Anamaria Prodan își expunea bunurile pe rețelele de socializare, dar și declarațiile pe care le făcea în spațiul public referitoare la bani. 

„Niciodată nu vorbesc despre acest lucru, de aceea vă spun că eu și Ana am fost total paraleli. Este prima condiție pe care o pun când semnez un contract: sumele sunt confidențiale. Nu cred că este o mândrie să ieși în față să câștigi nu știu câte milioane.

Nu știu de ce ar interesa pe cineva câți bani câștig eu. Ăsta este lucrul pe care l-am urât cel mai mult și am avut discuții foarte aprinse cu ea din cauza asta. Nu mi-a plăcut niciodată să arăți ce ai, să faci poze”, a declarat Laurențiu Reghecampf la Kanal D. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!