Victor Ponta îl distruge pe Adrian Mititelu! Atac devastator la adresa patronului de la FCU Craiova

Victor Ponta Adrian Mititelu FCU Craiova Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 August 2022, 23:04
Data actualizarii: Miercuri 10 August 2022, 23:12

Victor Ponta s-a lansat într-un atac devastator la adresa lui Adrian Mititelu după ce acesta a susținut că n-ar mai fi fost acum în viață dacă fostul premier al României câștiga alegerile prezidențiale în 2014.

Fostul premier crede că omul de afaceri din Pipera a trecut de partea lui Iohannis, deoarece speră ca în acest fel să nu mai ajungă din nou la închisoare.

„Nu-l cunosc pe acest domn Adrian Mititelu și nici nu-mi doresc acest lucru! Nu l-am întâlnit în viața mea! Prin urmare, nu pot să-l vorbesc nici de bine, nici de rău. Dacă îl pupă în fund pe Iohannis, el crede că va scăpa de închisoare. Nu-l ajută cu nimic! Să nu uite Adrian Mititelu că pe vremea lui Iohannis a fost închis. Îi urez domnului Adrian Mititelu să rămână liber și să nu mai ajungă după gratii. Probabil că îi este frică de închisoare și de aceea a făcut aceste declarații. După cum bine știți, eu sunt un mare iubitor de sport, iar stadionul din Craiova a fost construit după un proiect aprobat de mine”, a spus Victor Ponta, pentru ProSport.

Mititelu, acuze grave la adresa lui Victor Ponta

Adrian Mititelu îl acuză pe Victor Popa că este omul care „a dat liber la toate nenorocirile” la adresa sa.

„Salvarea mea a fost faptul că domnul Iohannis a câștigat alegerile (n.r. în 2014). Dacă rămânea Victor Ponta, la ora asta nu cred că mai auzeați de mine. Cine știe pe unde eram. Nu mai puteam rămâne, nu mai aveam nicio șansă. Mă călcau cu tancurile, treceau cu șenilele peste mine. Faptul că Ponta a pierdut alegerile a fost salvarea vieții mele. Ponta a dat liber la toate nenorocirile la adresa mea. El i-a cerut Olguței Vasilescu să mă abandoneze și să accepte noul proiect”, a spus Mititelu, conform gsp.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!