Adrian Mititelu FCU Craiova Laurentiu Reghecampf Universitatea Craiova Superliga

Adrian Mititelu, fascinat de Reghecampf: „Și băut face treabă mai bună decât ceilalți!” De ce nu a revenit la FCU Craiova

Adrian Mititelu se laudă că l-a descoperit pe Laurențiu Reghecampf. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 August 2022, 15:07
Data actualizarii: Miercuri 10 August 2022, 15:07

Laurențiu Reghecampf (46 ani) a plecat de la Universitatea Craiova în această vară. În locul acestuia a fost adus Laszlo Balint (43 ani), care a rezistat doar 7 meciuri, fiind înlocuit de Mirel Rădoi (41 ani).

Până la a semna cu Neftchi Baku, Laurențiu Reghecampf a fost ofertat de Adrian Mititelu (54 ani). Omul de afaceri l-a dorit la FCU Craiova după ce nu s-a înțeles cu Nicolo Napoli (60 ani) cu privre la prelungirea contractului. Doar că tehnicianul care le-a învins pe Chelsea și Ajax în Europa League, pe când o conducea pe FCSB, nu a dorit să treacă de la o echipă din Oltenia la alta. 

Adrian Mititelu: „Ziceau ei că Reghecampf mai bea...” 

„Cine l-a angajat prima dată pe Reghecampf? Eu am fost primul care l-a făcut antrenor. Eu l-am vrut foarte mult. M-am bucurat foarte mult când a plecat de la CSU. Dacă nu era el la CSU, noi cred că îi băteam.

Pentru mine, ca adversar, m-am bucurat când a plecat. Mi-am dat seama că au făcut o greșeală. Nu credeam că Rotaru e atât de naiv încât să-l scape pe Reghecampf. 

Ziceau ei că Reghecampf mai bea... Mai bea și el ca orice om. Chiar dacă mai bea o zi sau două, dar după aceea făcea... El și băut face treabă mai bună ca toți ceilalți la un loc. Are ceva nativ. E cel mai bun antrenor din România.

El nu a venit din două motive. Era prea devreme să sară în barcă la noi, după ce a fost la ei. Era jenant și pentru ei. Și aștepta și o ofertă de afară. Dar într-o zi va antrena la noi.

A trecut prin multe, a avut probleme de familie. Trebuia ajutat, trebuia înțeles. Nimeni nu e ușă de Biserică. Dacă Reghe are vreun exces, poți vorbi cu el și nu mai face”, a declarat Adrian Mititelu pentru gsp

Modifică setările cookies