Veste uriașă pentru Ioan Niculae! Decizia luată de Judecătoria Medgidia în privința patronului Astrei Giurgiu

Ioan Niculae Astra Giurgiu Stiri Ioan Niculae
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 18:32
Data actualizarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 18:35

Ioan Nicolae ar putea fi din nou liber, după ce a petrecut nouă luni în detenție.

Judecătoria Medgidia a acceptat, miercuri, cerearea de eliberare condiționată a patronului clubului Astra Giurgiu. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs, în termen de trei zile.

Omul de afaceri Ioan Niculae a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul Interagro și i-a fost interzis dreptul de a fi acționar, asociat sau administrator în cadrul vreunei societăţi comerciale, timp de 3 ani după executarea pedepsei privative de libertate.

„Admite cererile reunite privind liberarea condiţionată a deținutului N. I. (n.r. – Niculae Ioan). Dispune liberarea condiţionată a condamnatului N. I, deţinut în Penitenciarul Constanța – Poarta Albă, pentru executarea pedepsei aplicate prin sentinţa penală nr. 2292/2018 a Tribunalului Bucureșți Secţia I Penală, mandat nr. 6144/2021, dacă nu este reţinut sau arestat în altă cauză. (...) 

Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare pentru procuror şi condamnat. Pronunţată în camera de consiliu, azi 10.11.2021”, este decizia de astăzi a Judecătoriei Medgidia, citată de g4.media.

Patronul grupului Interagro, Ioan Niculae, a fost încarcerat pe 18 februarie 2021, la Penitenciarul Constanța Poarta Albă, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!