Liga 1

Budescu, OUT de la FCSB? Gigi Becali ar fi luat prima decizie, după discursul-manifest la adresa lui Iordănescu

Decizie radicală la FCSB.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 09:46
Data actualizarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 09:56

Fotbalistul adus de Edward Iordănescu a intrat în dizgrația lui Gigi Becali din cauza evoluțiilor proaste ale echipei. Mai mult, Becali a fost protagonistul unui scandal la pauza duelului dintre FCSB și FC Voluntari, atunci când ar fi sunat și ar fi cerut ca Budescu să fie schimbat, anunță Fanatik.

Budeschu a ajuns la FCSB în septembrie, după ce a așteptat toată pauza competițională să prindă un transfer în zona arabă. Nu a reușit, iar transferul lui la FCSB a fost prezentat ca o reușită de senzație.

Gigi Becali este supărat pe stilul lui Budescu. Patronul FCSB-ului consideră că Budescu nu este un jucător de echipă, ci mai mult un fotbalust care caută să impresioneze prin execuții de rafinament.

"Niciodată nu am avut așa echipă slabă ca acum. Nu mai iau nimic. Budescu o să plece la vară, vedem ce salarii mai scădem, bani ce luăm de pe Moruțan, să ne ajungă, să nu mai dau bani de la mine. Dacă așa trebuie să facem, vine, ia salariu, el comandă toate și nu răspunde nimic. 

Ce să prelungesc, să dau 25.000 pe lună ca să ce? Nu e vorba de el, ci la modul general. Văd ce mai scădem, mă refer la cheltuieli, nu la el. Ce să fac cu el? Dacă facem concurs de extrerioare, îl iau primul și îi dau 100 000 pe lună. El nu vrea să facă fotbal, vrea recital de exterioare, ca să ce? Să te laude comentatorii la televizor: 'Vai, ce exterior!' Ce exterior?", a declarat Gigi Becali, luni dimineață, la Pro X. 

Budescu a marcat un singur gol de la venirea la FCSB. Acesta a înscris în victoria cu Chindia Târgoviște, în prelungiri, de la 11 metri.

CITESTE SI
Modifică setările cookies