VESTE BOMBA! Cristi Munteanu si Margaritescu, condamnati la 5 si 3 ani de inchisoare! Cum au reactionat cand au auzit vestea

Autor: Sport.ro
Joi 26 Aprilie 2012, 21:27

Cristi Munteanu si Margaritescu au fost condamnati la 5, respectiv 3 ani de inchisoare in dosarul masinilor furate.

"Este incredibil. Am primit aceeasi pedeapsa ka si criminalul baschetbalistului de la Giurgiu" - se apara Babicu', care va face recurs la Curtea de Apel.

Margaritescu a venit cu sotia la tribunal. A fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru tainuire in dosarul masinilor furate.

"Sincer, nu ma vad in inchisoare, dar la noi in tara vad ca totul e posibil. Daca asa a hotarat domnul judecator, v-am spus, mergem inainte", a declarat Margaritescu.

Cristi Munteanu a primit vestea la Constanta.

"Nu este posibil ca in conditiile in care baschetbalistul american sa fie omorat la Giurgiu, agresorul sa fie condamnat 5 ani, iar eu care platesc 32 de mii de euro pe o masina, repet 32 de mii de euro pe o masina, in cond in care nu am inselat pe nimeni, n-am pejudiciat eu pe nimeni, nu am furat eu masina. Nu sunt nici violator, nici tentativa de omor nu am avut, pur si simplu am cumparat o masina. Atat!", a declarat acesta.

Fostul ministru al Sănătății Sorina Pintea, adusă cu duba la DNA pentru audieri
BRAT