UPDATE: Ultrasii au fost evacuati cu FORTA de jandarmi! Zeci de persoane retinute dupa incidentele violente din Piata Universitatii! Vezi imagini incredibile!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Ianuarie 2012, 07:25
Data actualizarii: Vineri 20 Ianuarie 2012, 07:28

Galeriile infratite de la fotbal au umplut Piata Universitatii. Stelistii, dinamovistii, rapidistii si cateva sute de fani din tara s-au alaturat manifestantilor de la Universitate. N-au lipsit incidentele si zeci protestatari au fost retinuti.

UPDATE:

23.55 - Mitingul din Piata Universitatii a luat sfarsit, protestatarii fiind evacuati de jandarmi.

23.30 - Cativa tineri au incercat incearca sa se intoarca in Piata Universitatii, dar drumul le-a fost blocat de jandarmi. Potrivit Realitatea TV, peste 48 de protestatari au fost retinuti.

23.15 - Jandarmii au inceput sa alerge protestatari pentru a-i retine.

23.05 - Situatia s-a mai calmat in Piata Universitatii, jandarmii au format cordoane si au pus garduri pentru a-i impiedica pe protestatari sa reocupe strada.

22.57 - Piata Universitatii s-a golit aproape de manifestanti, care au fugit de jandarmi pe strazile invecinate.

22.53 - Jandarmii au inceput o actiune in forta, incercand sa determine retragerea protestatarilor. A inceput o lupta intre jandarmii care au venit in forta dinspre Piata Romana si dinspre Piata Unirii.

22.45 - Mai multi tineri suporteri de la fantani au luat gardurile folosite de jandarmi si se indreapta cu ele spre fortele de ordine. Jandarmii au folosit gaze lacrimogene, iar protestatarii au aruncat cu tot felul de obiecte spre obiecte inspre fortele de ordine.

Jandarmii au incercat sa-i blocheze pe protestatari in momentul in care acestia au ocupat Piata Universitatii si au oprit circulatia.


"Ignoranta si dispretul cu care am fost tratati de-a lungul timpului ca simpli suporteri ne obliga sa ne distantam de orice fel de factor politic" - e mesajul pe care fanii l-au afisat in comunicatul din ziua mitingului.

Fanii au scandat impotriva puterii si a opozitiei.

Suporterii Timisoarei, Craiovei si Petrolului s-au alaturat celor din Bucuresti pentru a protesta impotriva Legii initiate de Dragomir, care prevede pedepse drastice pentru fanii violenti.

"Represiunea naste violenta", "Legea 4 aprobata, libertate furata!", "PSSD-USL, aceeasi mizerie", "Imagine trucata intr-o presa manipulata", "Ne puteti uri sau admira, dar nu ne mai puteti ignora", sunt cateva din mesajele lor.

"Du-te Base, du-te si lasa-ne" si "DEMISIA" sunt scandarile favorite.

22.40: Primele violente intre protestatari si jandarmi! Oamenii din Piata au daramat gardul jandarmilor, acestia au dat cu gaze lacrimogene! Pare ca incepe din nou razboiul. Protestatarii arunca cu sticle si alte obiecte catre fortele de ordine!

Jandarmii au intrat in forta si i-au fugarit pe protestatari! Mai multi suporteri au fost ridicati si dusi la sectii!

Jandarmii evacueaza Piata Universitatii cu forta. Protestatarii sunt alergati pe strazi si amenintati cu gaze lacrimogene. Fortele de ordine au ocupat deja soseaua si intersectia si se pregatesc sa dea drumul la circulatie.

Jandarmii au reusit sa spaga protestele din Piata! Lumea a plecat dupa interventia in forta. Mai sunt cateva zeci de oameni care se indreapta spre propriile case.  

Jandarmii anunta ca sunt 48 de protestatari retinuti la sectii!

CLICK AICI PENTRU VIDEO

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!