Un nou scandal în care e implicat Ronaldo! Autoritățile ar fi intervenit în cazul de viol și au oprit arestarea fotbalistului: „A refuzat să îl pună sub acuzare!”

Cristiano Ronaldo Kathryn Mayorga scandal viol Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 10:19
Data actualizarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 10:20

Cristiano Ronaldo (37 ani) nu trece prin cele mai bune momente ale sale, atât pe plan profesional, cât și personal. 

Fotbalistul portughez a reușit să marcheze, marți seară, primul său gol din 2022, după o serie de șase meciuri în care nu a înscris, fiind și unul dintre cei mai criticați fotbaliști ai lui Manchester United. După situația tensionată de la echipă, Ronaldo se află din nou în centrul scandalului și pe plan personal. 

Atacantul a fost acuzat de viol în urmă cu mai mulți ani, pentru o presupusă faptă din 2009, petrecută chiar înainte să semneze cu Real Madrid. Ronaldo ar fi violat-o pe Kathryn Mayorga într-o cameră de hotel din Las Vegas, iar ulterior ar fi încercat să îi cumpere tăcerea. 

Noi detalii în cazul scandalului de viol: procurorul nu a vrut să îl pună sub acuzare

În 2019, Poliția din Las Vegas a obținut un mandat de arestare pentru starul portughez, însă procurorul Steve Wolfson a anunțat că nu îl va pune sub acuzare, informează The Sun. Polițiștii au crezut că dețin dovezile necesare arestării lui Ronaldo, dar s-au lovit de refuzul vehement al procurorului. 

Într-un transcript din cadrul procesului, dezvăluit de sursa citată, avocata victimei, Leslie Mark Stovall, a comentat situația neașteptată. 

„Ce s-a întâmplat este că în momentul în care a fost inițiat mandatul de arestare către biroul procurorului, domnul Wolfson a refuzat să îl pună sub acuzare. Nu spune motivul din spatele refuzului, orice argument ar fi fost o speculație. 

Poliția a crezut că există un caz prin care să fie acuzat de hărțuire sexuală, însă procurorul a decis că nu este”, dezvăluie avocata. 

În iulie 2019, după ce a analizat investigația poliției, procurorul a declarat că nu există suficiente dovezi pentru a dovedi acuzațiile împotriva lui Ronaldo. Fotbalistul a negat cu vehemență acuzațiile de viol, punctând că a întreținut relații intime consensuale cu femeia. 

Inițial, jucătorul a ajuns la un acord cu victima în cazul civil, iar femeia a acceptat aproximativ 322.000 de euro pentru a păstra tăcerea, însă acum încearcă să obțină aproape 67 de milioane de euro despăgubiri. 

Deși probele poliției au fost refuzate, un caz civil este în desfășurare. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!