Un jucător al CFR a mers în Israel și povestește infernul dezlănțuit de Hamas în „Țara Sfântă”: „Vin rachete și dinspre Liban!”

ziv morgan CFR Cluj Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Octombrie 2023, 13:07
Data actualizarii: Miercuri 11 Octombrie 2023, 13:11

Ziv Morgan (23 ani), fundașul celor de la CFR Cluj, a părăsit România după meciul cu Dinamo, scor 1-1, pentru a-și vizita familia, odată cu începerea războiului dintre Hamas și Israel.

E război total în Israel, după atacul sângeros al grupării Hamas asupra unor provincii de la granița dintre Israel și Palestina.

„Nu puteam să stau aici, în România, în timp ce familia mea, tata, mama, frații și sora erau acolo, speriați. Trebuia să fiu alături de ei în situația asta”, a spus Ziv Morgan, care l-a începutul meciului cu Dinamo s-a așezat în genunchi și s-a rugat pentru țara sa: „Tocmai ce aflasem de acasă, înainte de joc, că un foarte bun prieten a fost împușcat și acum e dat dispărut. Mi-am scris numele lui pe mână și pe tricou un mesaj în ebraică și m-am rugat pentru el să mai fie în viață. 

Nu știu nici acum dacă e viu sau mort, așteptăm vești. M-am rugat pentru toți cei răpiți de Hamas, bărbați, femei, copii, sperăm să fie bine, în viață și să se întoarcă la familiile lor”.

„Am prieteni care au plecat să lupte!”

Ziv Morgan a dezvăluit că acum alarmele sună constant în Tel Aviv, orașul unde locuiește alături de familia sa.

„Străzile sunt pustii, alarmele sună, oamenii sunt speriați, stau mai mult în adăposturi. Fiindcă acum vin rachete și din nord, dinspre Liban, nu doar din sud, dinspre Fâșia Gaza. Am prieteni care au plecat să lupte. Nu putem să îi lăsăm pe teroriști să facă ce vor în țara noastră”, a mai spus Morgan.

Fundașul stânga al celor de la CFR Cluj va reveni în România joi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!