Un fost internaţional turc, condamnat la peste 14 ani de închisoare după ce a omorât un om în urma unei șicanări în trafic

Sezer Ozturk Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Mai 2022, 18:08
Data actualizarii: Joi 12 Mai 2022, 18:16

Fostul internaţional turc Sezer Ozturk a fost condamnat, joi, la 14 ani şi 7 luni de închisoare, ca urmare a unui conflict în trafic sldat cu un deces, faptele datând din septembrie 2021.

Ozturk a fost condamnat pentru omor deliberat după incitare, vătămare corporală posibil intenţionată şi posesie de armă fără autorizaţie.

La 19 septembrie 2021, la Istanbul, Sezer Ozturk a avut o dispută în trafic în timpul căreia l-a ucis cu o armă fără autorizaţie pe Halil Ibrahim Scolten, un tânăr de 25 de ani. Alte patru persoane au fost rănite în disputa în care ua fost implicaţi mai mulţi oameni.

Ozturk, în vârstă de 36 de ani, a fugit după incident, el fiind prins ascuns într-un camion, în timp ce încerca să părăsească Turcia.

Sezer Ozturk a evoluat, între altele, pentru Fenerbahce şi Beşiktaş. El a fost selecţionat în naţionalele Turciei la nivel de juniori şi tineret, dar şi o dată în naţionala B.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!