Ultimele detalii despre starea lui Silvio Berlusconi! Decizia medicilor în privința fostul premier al Italiei

Silvio Berlusconi Stiri Silvio Berlusconi
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 17 Aprilie 2023, 09:02
Data actualizarii: Luni 17 Aprilie 2023, 09:05

Fostul premier italian Silvio Berlusconi nu mai are nevoie de tratament în cadrul secţiei de terapie intensivă, a declarat duminică fratele său pentru ziarul Corriere della Sera şi agenţia de presă Adnkronos.

„Totul este în regulă”, a declarat Paolo Berlusconi, citat de cotidianul italian.

Cu puţin timp înaintea acestor declaraţii, mai multe mass-media italiene au informat că fostul prim-ministru, în vârstă de 86 de ani, va fi transferat într-o secţia normală.

Silvio Berlusconi a fost internat la Spitalul San Raffaele din Milano la începutul lunii aprilie. Fostul premier suferă de leucemie cronică şi a fost tratat şi de pneumonie.

Berlusconi se recuperează

Joi, o declaraţie a medicilor săi menţiona o „îmbunătăţire continuă” a sănătăţii sale, dar adăuga că acesta are încă nevoie de tratament la terapie intensivă.

Politicianul populist de dreapta a exercitat funcţia de prim-ministru de patru ori, la intervale diferite, între 1994 şi 2011.

Silvio Berlusconi are o sănătate precară de ani de zile. La sfârşitul anului 2020 s-a îmbolnăvit de coronavirus şi pneumonie, în anii anteriori a trebuit să fie internat pentru o infecţie a tractului urinar, iar în 2016 a suferit o operaţie la inimă.

Silvio Berlusconi a scris imnul celor de la AC Milan împreună cu producătorul și cântărețul de muzică pop Tony Renis. Politicianul italian este și deținătorul clubului AC Milan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!