TudeLA Blues. Jucatorul dat afara de Steaua a ajuns in liga a doua din SUA!

joshua tudela david beckham la galaxy la blues LA Galaxy Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Ianuarie 2011, 15:40
Data actualizarii: Luni 03 Ianuarie 2011, 16:29

Mijlocasul american Joshua Tudela a ajuns la un acord cu nou infiintata LA Blues (USL Pro Division) pentru un contract valabil un sezon si revine in fotbalul profesionist dupa o pauza de un an si jumatate.

Tudela, 26 de ani, a sustinut probe la Steauain ianuarie 2010, insa nu a corespuns pretentiilor gruparii din Ghencea si a trebuit sa se multumeasca doar cu aparitiile din partidele de verificare ale ros-albastrilor.

Chiar daca a participat si la antrenamentele polonezilor de la FC Cracovia, americanul nu a impresionat, vazandu-se nevoit sa accepte in ultimul an un post in cadrul universitatii Loyola Marymount.

Fost coleg cu Beckham la LA Galaxy, Tudela a avut timp sa-si imbogateasca lista cunostintelor celebre dupa ce a fost figurant in productia "Jack and Jill", unde a impartit platoul de filmare cu Al Pacino, Adam Sandler, Katie Holmes sau Shaquille O'Neal.

Echipa la care va evolua Tudela, LA Blues, este infiintata in 2010 si s-a inscris in nou creata USL Pro Division, cel de-al doilea esalon din SUA dupa Major League Soccer.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!