VIDEO EXCLUSIV Țucudean nu o duce rău deloc! Nevoit să se retragă, din cauza problemelor la inimă, fostul fotbalist și-a deschis hotel de lux la Arad și o cazează pe CFR! Imagini de senzație

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Iunie 2022, 22:51
Data actualizarii: Vineri 17 Iunie 2022, 22:54

George Țucudean (31 ani) s-a retras din fotbal în vara anului 2020, din cauza problemelor la inimă. 

CFR Cluj a fost ultima echipă pentru care a jucat George Țucudean, care s-a retras oficial în august 2020, din cauza problemelor la inimă care nu îi dădeau pace. De atunci, fostul fotbalist s-a dedicat afacerilor de familie și acum a investit într-un hotel de cinci stele în Arad. 

George Țucudean, afacerist de lux! 

Hotelul de lux deschis de George Țucudean este cel mai tare din Arad, iar acolo va fi cazată și fosta sa echipă, CFR Cluj, pentru meciul din Supercupa României. 

„CFR-ul va fi prima echipă care va sta aici, pentru Supercupa din 9 iulie, sper să fie cu noroc”, a declarat George Țucudean pentru PRO TV și www.sport.ro.

Reporter: Trebuie să îi dai o cameră bună lui Dan Petrescu!
George Țucudean: Da, pe cea mai mică i-o dau! Este unul dintre cele 7 apartamente pe care le avem. 

Dacă CFR Cluj va câștiga Supercupa la Arad, Țucudean le va da de băut foștilor săi colegi, vinul care este produs chiar în crama lui. Fostul jucător se dedică în totalitate noii sale activități și recunoaște: „Față de viața de fotbalist e mult mai greu, pentru că la fotbal aveai 2-3 ore, să zic așa, te distrai, că pentru mine era o plăcere, nu era un chin!”

George Țucudean și-a pierdut mama și recunoaște că la ea s-a gândit când a ales numele hotelului: „Corina, numele scris invers, am schimbat pe ultima sută de metri și e mai bine, e mai potrivit”. Camerele hotelului au nume și au fost botezate după localitățile din Arad. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!