George Tucudean Superliga

VIDEO EXCLUSIV Un mall, magazine și un hotel! Așa arată viața lui Țucudean după retragerea din fotbal: ”N-au voie să bată un cui fără mine”

George Țucudean s-a lăsat de fotbal din cauza problemelor la inimă, iar acum este cât se poate de implicat în lumea afacerilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Aprilie 2022, 19:43
Data actualizarii: Luni 11 Aprilie 2022, 19:52

Fostul atacant nu se gândește să se mai implice în fotbal în calitate de antrenor sau conducător. ”Pun foarte mult suflet în afacerile pe care le avem”, spune Țucudean, în exclusivitate pentru PRO TV.

George Țucudean a ales un nou drum după ce s-a lăsat de fotbal

„Mă ocup de un mall, de magazine, de hotel, să-i dăm drumul peste o lună. O luăm de la 0, mai ales cu hotelul, care este ceva interesat. Nu au voie să bată un cui fără mine, pentru că pun foarte mult suflet în afacerile pe care le avem și trebuie să iasă”, a spus George Țucudean, pentru PRO TV.

În cariera de fotbalist, Țucudean a avut posibilitatea de a pleca în străinătate, unde ar fi putut câștiga mult mai bine, dar a preferat să rămână în țară.

„Puteam să merg, dacă era din punct de vedere financiar, puteam să plec de multe ori, dar nu era ok.

Importantă este familia, să fii aproape, altcumva gândești când ai copii. La mine s-au pus în balănță problemele pe care le-am avut acasă, iar alegerile mele au fost să fiu cât mai aproape de familie, adică în România”, a mai spus fostul atacant. 

VIDEO - Interviul integral acordat de George Țucudean pentru PRO TV

George Țucudean și-a început cariera la UTA și a fost cumpărat de Dinamo în 2010. Atacantul a mai evoluat la Standard Liege, Charlton, Steaua, ASA Târgu Mureș, Pandurii, Viitorul. S-a retras de la CFR Cluj, după ce a câștigat titlul în 2020.

În aprilie 2019, fostul vârf lansat de UTA a suferit o operație pe cord la o renumită clinică din Austria. Intervenția pe cord a fost una reușită, atacantul a revenit pe gazon după o pauză de recuperare, însă ulterior a mai fost supus unei intervenții chirurgicale. 

Pentru binele său, George Țucudean a decis să se retragă în toamna anului 2020, când avea doar 29 de ani. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!