VIDEO EXCLUSIV FCSB, analizată de George Țucudean. "Ce rost mai are!?"

George Țucudean a vorbit într-un interviu acordat jurnalistei Matilda Popa, de la Pro TV și Pro Arena, despre fostul său club, FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Aprilie 2022, 08:33
Data actualizarii: Miercuri 13 Aprilie 2022, 08:33

George Țucudean și-a exprimat opinia în privința politicii pe care o abordează patronul FCSB-ului, Gigi Becali, la clubul care nu a mai cucerit titlul în Liga 1 de șapte ani.

Condusă în prezent de Toni Petrea, vicecampioana se află la cinci puncte distanță de liderul CFR Cluj, după patru runde scurse din play-off-ul Ligii 1. 

Politica de la FCSB, sub lupa lui George Țucudean

Țucudean a analizat situația de la FCSB și în contextul în care Gigi Becali a afirmat în repetate rânduri că nu mai e dispus să piardă bani. Pentru a face în continuare profit de pe urma echipei, omul de afaceri speră că, la un moment dat, va putea să vândă pe sume mari jucătorii în care a investiti. 

'Dacă nu câștigă campionatul înseamnă că este aceeași situație. Când eram eu se băteau, era mai strâns campionatul. E clar că pune suflet pentru că și-a dorit să câștige campionatul, dar se gândește și el la binele familiei lui. Ce rost mai are să bage bani și lucrurile să nu meargă?

A avut o perioadă când a lăsat lucrurile să meargă de la sine, nu s-a implicat, cel puțin la televizor nu se vedea, și a avut un parcurs bun. Au avut rezultate, au fost acolo", a declarat George Țucudean, într-un interviu pentru Pro Arena și Sport.ro. 

George Țucudean a făcut parte din lotul FCSB-ului când trupa lui Gigi Becali a cucerit ultimul titlu, în 2015. Pe banca roș-albaștrilor se afla Constantin Gâlcă, în prezent antrenor liber de contract. 

George Țucudean s-a retras din fotbal la doar 29 de ani din cauza unor probleme la inimă. Atacant puternic, de careu, arădeeanul de 1,87 m a strâns în prima reprezentativă 12 partide și a marcat trei goluri.  

Modifică setările cookies