Stiri

Tragedie imensă pentru un fotbalist! Soția sa a murit după ce a fost împușcată în cap, la un festival, chiar sub privirile sale

Un fotbalist trece prin momente de coșmar după ce și-a văzut soția cum este împușcată. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 10:33
Data actualizarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 10:45

Cristina 'Vita' Aranda și Ivan Torres, jucător din prima ligă a Paraguayului, se aflau împreună la un festival de muzică, Ja'umina din amfiteatrul Jose Asuncion Flores de San Bernardino. 

Soția fotbalistului, împușcată în cap la festival 

În timpul festivalului s-au deschis focuri de armă asupra mulțimii, iar una dintre victime a fost chiar soția fotbalistului de la Olimpia, care a fost împușcată direct în cap, sub privirile terifiate ale soțului său. Medicii au intervenit rapid și au transportat-o la spital, acordându-i primul ajutor. 

Yolanda Gonzalez, director la Spitalul Național din Itaugua, a confirmat decesul Cristinei Aranda, deși fusese resuscitată și readusă la viață pentru 25 de minute. 

„A intrat în stop cardiac, apoi a fost stabilizată pentru cel puțin 25 de minute, în ciuda manevrelor lungi de resuscitare a murit”, a spus medicul conform abc.com

Pe rețelele de socializare au apărut imagini cu cei doi petrecând, înainte de tragicul incident, fiind și ultimele imagini cu soția fotbalistului în viață.

A apărut și un clip în care tânăra este scoasă pe targă din amfiteatru. 

Modifică setările cookies