Tragedie imensă pentru un fotbalist! Soția sa a murit după ce a fost împușcată în cap, la un festival, chiar sub privirile sale

Cristina Vita Aranda Ivan Torres Paraguay Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 10:33
Data actualizarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 10:45

Un fotbalist trece prin momente de coșmar după ce și-a văzut soția cum este împușcată. 

Cristina 'Vita' Aranda și Ivan Torres, jucător din prima ligă a Paraguayului, se aflau împreună la un festival de muzică, Ja'umina din amfiteatrul Jose Asuncion Flores de San Bernardino. 

Soția fotbalistului, împușcată în cap la festival 

În timpul festivalului s-au deschis focuri de armă asupra mulțimii, iar una dintre victime a fost chiar soția fotbalistului de la Olimpia, care a fost împușcată direct în cap, sub privirile terifiate ale soțului său. Medicii au intervenit rapid și au transportat-o la spital, acordându-i primul ajutor. 

Yolanda Gonzalez, director la Spitalul Național din Itaugua, a confirmat decesul Cristinei Aranda, deși fusese resuscitată și readusă la viață pentru 25 de minute. 

„A intrat în stop cardiac, apoi a fost stabilizată pentru cel puțin 25 de minute, în ciuda manevrelor lungi de resuscitare a murit”, a spus medicul conform abc.com

Pe rețelele de socializare au apărut imagini cu cei doi petrecând, înainte de tragicul incident, fiind și ultimele imagini cu soția fotbalistului în viață.

A apărut și un clip în care tânăra este scoasă pe targă din amfiteatru. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!