GALERIE FOTO Tot stadionul a huiduit-o când a apărut pe ecran! Kim Kardashian, ținută de zeci de mii de euro la meci 

Kim Kardashian Los Angeles Rams Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Octombrie 2022, 17:42
Data actualizarii: Luni 10 Octombrie 2022, 17:58

Kim Kardashian (41 de ani) este una dintre cele mai controversate personalități din Statele Unite ale Americii. 

Kim Kardashian a devenit cunoscută în urma unui sex-tape ce a fost „scăpat” de fostul său iubit pe rețelele de socializare în urmă cu mulți ani. Ulterior, familia Kardashian și-a construit un imperiu la baza acestui scandal. Kim a fost căsătorită inițial cu Kris Humphries, iar apoi cu Kanye West, împreună cu care are și patru copii, însă cei doi au divorțat de mai bine de un an. 

Modul în care familia Kardashian și-a „construit” faima nu e pe placul americanilor, care își arată „disprețul” cu fiecare ocazie. Kim Kardashian a devenit una dintre cele mai bogate femei de afaceri din SUA, asta după ce și-a lansat propriul brand de lenjerie și haine, dar și un brand de cosmetice. Ura pentru familia Kardashian a pornit și de la aspectul fizic al surorilor, care „de dragul modei” s-au arătat dispuse să își schimbe constant și radical forma corpului și au influențat mii de tinere să aspire la formele lor nenaturale. 

Kim Kardashian, huiduită pe stadion 

Kim Kardashian a mers la meciul dintre Dallas Cowboys și Los Angeles Rams, scor 22-10, împreună cu fiul său. Vedeta a purtat o ținută marca Balenciaga din cap până în picioare, ținută care valorează zeci de mii de euro, având o apariție extravagantă, așa cum și-a obișnuit urmăritorii. 

În momentul în care a fost surprinsă de camerele de la stadion și proiectată pe ecranul de pe arenă, fanii au început să o huiduie pe Kim, care trimitea pupici spre cameră. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!