GALERIE FOTO Pierre-Emerick Aubameyang, surprins alături de Kim Kardashian! Ținuta extravagantă purtată de starul lui Chelsea 

Pierre-Emerick Aubameyang Kim Kardashian Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Septembrie 2022, 18:12
Data actualizarii: Luni 26 Septembrie 2022, 18:22

În această perioadă se desfășoară Milan Fashion Week 2022! 

Unul dintre cele mai așteptate show-uri a fost al celebrei case de modă din Italia, Dolce and Gabbana. În prezentarea colecției SS23, show-ul gândit de cei doi designeri s-a centrat pe vedeta de televiziune americană Kim Kardashian, una dintre cele mai controversate prezențe feminine din media. 

Până recent, Kim a fost căsătorită cu rapper-ul Kanye West, alături de care are și patru copii. Kim Kardashian a fost „ajutorul” și inspirația lui Domenico Dolce și Stefano Gabbana în momentul realizat pe scena din Milano. La show au fost prezente numeroase vedete pasionate de modă. 

Pierre-Emerick Aubameyang, alături de Kim Kardashian 

Pierre-Emerick Aubameyang (33 ani) este recunoscut pentru pasiunea pentru modă pe care o are și ținutele inedite cu care apare înainte de meciuri. Atacantul gabonez a profitat de pauza internațională și a mers la Milano alături de soția sa, Alysha, cei doi asortându-se pentru show-ul Dolce&Gabbana. 

Jucătorul lui Chelsea s-a și fotografiat alături de Kim Kardashian, care a strălucit într-o rochie argintie spectaculoasă, care îi punea formele în evidență. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!