Talnar: "Matematic suntem in Europa League!" Vezi pe cine a laudat!

Cornel Talnar Dinamo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Mai 2010, 21:07
Data actualizarii: Duminica 16 Mai 2010, 22:48

DINAMO 3-3 ASTRA| Talnar spune ca Dinamo si-a asigurat participarea in Europa League, dar crede ca exista "ceva care scartaie" la nivelul echipei sale.

BRATU: "Ma bucur ca am reusit sa inscriu dupa un an si jumatate in Liga I

"Matematic suntem in Liga Europa dupa acest egal, dar din pacate ma tot gandesc cate goluri trebuie sa dam ca sa castigam si noi un meci. Numai noua ni se poate intampla asa ceva. Sunt multe goluri care le toarna plumb in picioare. La 2-0, in loc sa ajunga scorul 4-0 s-a facut 2-3 si dintr-o victorie mai mult decat clara am ajuns sa tremuram pana la final. Au fost multe pase gresite, inexactitati mai ales in aparare, poate doar Margaritescu sa fi fost putin peste nivelul echipei. Probleme sunt la nivelul echipei, pentru ca e ceva care scartaie si nu e in regula", a spus Talnar.

Cornel Talnar a precizat ca la finalul sezonului se va sti cu siguranta daca el va ramane la Dinamo: "Saptamana aceasta vom vedea cum vom pregati sezonul urmator, usor usor ne vom lamuri. La final vom sti cu siguranta daca voi continua sau nu la Dinamo".

Talnar a spus ca jucatorul Marius Alexe, schimbat in minutul 18 cu Niculescu, a suferit o contuzie la genunchi. "Alexe are o contuzie pe genunchi si maine va face o rezonanata magnetica", a explicat el.

 "Nu stiu cu cine o sa joc in ultimul meci, dar e simplu sa ceri demisia, e mai greu sa vezi realitatile de la nivelul echipei, toate problenmele care ua fost in acest sezon", a adaugat Talnar.

BRATU: "Ma bucur ca am reusit sa inscriu dupa un an si jumatate in Liga I si sper sa o fac si la Vaslui. Am scapat oarecum, speram sa nu-si ia Rapidul punctele inapoi. Era mai bine daca am fi castigat. Asa vom mai sta inca o saptamana cu emotii!"

Sursa: Mediafax

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!