O noua revenire marca 'Magiun' Barbu! Dinamo 3-3 Astra!

Autor: Sport.ro
Duminica 16 Mai 2010, 19:54
O noua revenire marca 'Magiun' Barbu! Dinamo 3-3 Astra!

Minunea Magiun Barbu s-a intors in Stefan cel Mare! Astra lui Barbu n-a mai intors ca la meciul cu Foresta de la 4, dar a facut-o de la 2. Nu s-a terminat asa! Dar a fost din nou un meci cu goluri multe.

Golurile au fost marcate de Scarlatache '10, Florin Bratu '13 (penalti), Adrian Cristea '80, pentru gazde, respectiv Vadrariu '30, '76, Seto '48, pentru oaspeti.

1-0: Scarlatache a deschis scorul cu o lovitura de cap, de pe linia careului de 6 metri, profitand de iesirea inoportuna a portarului Miron.

2-0: Miron a iesit la aproximativ 12 metri de poarta si l-a faultat dur pe Marius Alexe si arbitrul Adrian Comanescu a dictat penalti, transformat de Florin Bratu cu un sut la semiinaltime, in stanga portarului formatiei ploiestene, care plecase pe coltul opus. Alexe nu a mai putut continua partida, fiind inlocuit dupa aproximativ 6 minute, timp in care atacantul a primit ingrijiri medicale la marginea terenului.

2-1: Vadrariu a executat o lovitura libera de pe partea dreapta, in urma unui faul al lui Adrian Cristea, balonul a fost deviat de un fundas al gazdelor, a lovit bara si a intrat in plasa portii lui Curca.

2-2: Defensiva echipei Dinamo a facut tarziu pasul la ofsaid, Seto a ramas singur cu portarul Curca si a marcat cu o lovitura a de cap, peste goalkeper-ul gruparii din Soseaua Stefan cel Mare.

2-3: Vadrariu a scapat singur cu portarul Curca, lateral dreapta, si a inscris cu un sut pe sub portarul dinamovist.

3-3: Adrian Cristea a restabilit egalitatea cu un sut la firul ierbii , de la marginea careulu, la coltul din stanga al portii lui Miron, care a plonjat tarziu dupa balon.

In minutul 7, la scorul de 0-0, Dragos Mihalache a sutat de la aproximativ 10 metri, iar balonul lovit transversala.

Dinamo: 36. Curca - 14 Molinero (6. Rus '55), 21. D. Grigore, 25. Scarlatache, 3. Pulhac - 22. Torje, 26. Margaritescu, 8. Bostina, 20. Ad. Cristea - 15. Bratu (7. Zicu '60), 10. Alexe (99. Niculescu '18). Antrenor: Cornel Talnar.

Astra: 82. Miron - 7. Paulinho, 4. Mihalache, 5. Rohat, 17. Sandu - 10. Cl. Tudor, 16. V. Gheorghe, 8. Seto, 20. Al. Stan (6. Semeghin '61) - 14. Vadrariu (15. Simao '86), 18. Stratila (11. Gusev '72). Antrenor: Marin Barbu.

Cartonase galbene: Molinero '54, Pulhac '58, Torje '64, Bostina '65 / Miron '12, Paulinho '90+3.
Arbitri: Adrian Comanescu (central) - Mircea Orbulet, Stelian Slabu (asistenti) - Cristina Dorcioman (rezerva).
Observatori: Pavel Peniu, Dan Petrescu.

Potrivit purtatorului de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, Marius Militaru, inaintea inceperii partidei, la intrarea in incinta stadionului dinspre Bulevardul Barbu Vacarescu, membrii a doua factiuni din Peluza "Catlain Haldan" s-au agresat verbal, fiind nevoie de interventia fortelor de ordine. Pentru a evita incidentele, fortele de ordine au decis sa permita accesul in stadion doar a unei factiuni.

Vela: Am semnat ordonanța militară 8. Exportul de cereale a fost interzis pe perioada stării de urgență
BRAT