FC Barcelona, anunț despre transferul starului de la EURO 2024: "Ni-l putem permite"

fc barcelona EURO 2024 nico williams Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Iulie 2024, 13:11
Data actualizarii: Luni 08 Iulie 2024, 13:35

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

Spania s-a calificat în semifinalele competiției europene, unde va juca împotriva Franței. Partida are loc marți (09 iulie), de la ora 22:00 și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV și VOYO.

Unul dintre spaniolii care au strălucit la acest EURO e Nico Williams, winger-ul cotat la 60 de milioane de euro de site-urile de specialitate care se află la Athletic Bilbao din iulie 2021.

Joan Laporta a vorbit despre campania de transferuri

Președintele clubului catalan a dezvăluit că FC Barcelona are puterea financiară pentru un posibil transfer al lui Nico Williams (21 de ani).

"Evident că îmi place de el, foarte mult chiar. Dar aici trebuie să-i lăsăm pe cei care au responsabilitatea să lucreze, iar Deco lucrează pentru a obține semnăturile despre care el și Flick le-au discutat și sper să avem vești bune.

Astăzi ne putem permite să-l aducem pe Nico Williams. Ne putem permite un transfer ca al lui Nico. Este rezultatul muncii depuse de-a lungul anilor pentru a ajunge la acest punct, ne-am putea permite un transfer la acest nivel.

Au fost trei ani foarte intenși, cu multe lucruri de făcut, dar am lucrat foarte bine și suntem mulțumiți de muncă pentru că finanțele clubului se recuperează și vom avea în curând vești bune în acest sens", a declarat Joan Laporta, citat de presa din Spania

Nico Williams a bifat cinci apariții la Campionatul European din 2024. A rueșit să marcheze un gol împotriva Georgiei, meci în care a fost integralist și a oferit și un assist.

Spaniolul este produs de Academia CA Osasuna, dar a trecut și pe la Academia lui Athletic Bilbao. Până să ajungă la prima echipă a acestora, a fost legitimat la U18, U18 și la a doua grupare.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!