Steaua isi ia ADIO de la doua tinte! Becali nu mai vrea sa auda de Nistor si Viera: "La Steaua vii in genunchi, ca la o icoana!"

Gigi Becali Dan Nistor Ousmane Viera Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Mai 2013, 17:50
Data actualizarii: Luni 13 Mai 2013, 17:51

►Cea mai puternica finala Europa League: CHELSEA - BENFICA, miercuri 21.45, IN DIRECT la ProTV si pe voyo.ro

Gigi Becali spune ca nu mai vrea sa auda de Dan Nistor si Viera, doi jucatori care s-au aflat pe lista Stelei pentru campania de transferuri din vara.

"Am vazut ce declaratii au dat Nistor si Viera, asa ca nu-i voi mai lua. La Steaua vii in genunchi, ca la o icoana! Nistor vrea sa joace in strainatate? Bine, tata, du-te afara, sa vedem cine te ia", a declarat Gigi Becali la DigiSport.

Totusi, intr-o interventie telefonica la Sport.ro, fundasul Ousmane Viera nu a exclus varianta de a ajunge la Steaua in vara, spunand ca este tentat de posibilitatea de a juca in Liga Campionilor sezonul viitor.

"Deocamdata nu stiu ce voi face, vreau sa termin campionatul si apoi mai vedem. Nu stiu daca ma duc la Steaua, nu stiu daca ma duc in Turcia, habar nu am. Mai avem trei etape si apoi voi vedea."

"Oricum, nu cred ca mai raman la Pandurii. Ma tenteaza Liga Campionilor, vreau altceva, o noua provocare. Ma gandesc si la viitorul meu, am stat 3 ani la Pandurii si mi-a ajuns."
, a declarat Viera la Ora Exacta in Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!