Starea de sanatate a lui Gigi Becali s-a agravat in inchisoare, avocatii cer inca o data eliberarea pentru o perioada de 3 luni! Anuntul facut astazi:

Gigi Becali Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Ianuarie 2014, 11:57
Data actualizarii: Sambata 04 Ianuarie 2014, 11:58

► AZI LIVE Sport.ro: 14:45 Blackburn – City, 21:30 Arsenal – Tottenham! Killer-ches si Pantili-demon in FA Cup!

Incarcerat de 7 luni la Jilava si Poarta Alba, Gigi Becali, patronul Stelei, continua sa isi ispaseasca pedeapsa de 3 ani si jumatate dictata de judecatori, care l-au gasit vinovat in mai multe dosare.

Bogdan Vlad, unul dintre avocatii lui Becali, spune insa ca omul de afaceri are mari probleme de sanatate, iar starea sa s-a deteriorat considerabil in ultima perioada, in principal din cauza detentiei.

Potrivit avocatului, Gigi Becali s-a plans de mai multe ori ca afectiunile la coloana vertebtrala, cu care se confrunta de mai multe vreme, ii dau batai de cap si nu il lasa sa se odihneasca.

Astfel, aparatorul latifundiarului din Pipera a inceput demersurile pentru o intrerupere a pedepsei pe o perioada de 3 luni, ultima cerere fiind depusa in data de 30 decembrie la Tribunalul Constanta.

"Are aceasta afectiune de 30 de ani, iar afectiunea medicala s-a agravat in sistemul penitentiar pentru ca nu se poate trata. Am inteles ca are dureri foarte mari. Urmeaza ca o echipa medicala si medico-legala sa stabileasca daca Gigi Becali poate primi ingrijirile medicale de care are nevoie in sistemul penitenciar sau daca are nevoie de operatie. Sper ca intr-o luna de zile sa se rezolve cererea, cu precizarea ca sentinta va avea titlu executoriu", a spus Bogdan Vlad pentru RomaniaTV.

Primul termen de judecata va fi pe 29 ianuarie, atunci cand magistratii Tribunalului Constanta vor analiza toate documentele depuse de aparatorii patronului Stelei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!