Primele cuvinte ale lui Stancu la Galata: "Era visul meu sa ajung aici, trebuie sa dau gol in FIECARE meci!" Vezi ce promite Zapata!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Ianuarie 2011, 12:26
Data actualizarii: Sambata 22 Ianuarie 2011, 12:49

Fanii lui Galatasaray i-au strigat numele lui Stancu si l-au convins pe Gigi Becali sa-l lase alaturi de Hagi la Istanbul. Golgeterul Stelei din tur este uimit de primirea pe care i-au facut-o turcii si promite zeci de goluri pentru Cim Bom.

"Totul s-a produs foarte repede si nu mi-a venit sa cred ca se lucrurile puteau sa aiba viteza asta! Galata e un club mare si ma bucur ca am venit. Mi-am realizat visul! Sunt gata sa fac totul pentru clubul asta! Imi trebuie putere de munca si meciuri bune pentru ca am venit la una dintre cele mai tari echipe din Turcia", spune Stancu.

"Trebuie sa batem in toate meciurile si pentru asta e nevoie de golurile mele. Ii multumesc lui Hagi si celor din conducere ca m-au adus aici, sper sa le rasplatesc increderea. Vreau ca fanii sa fie multumiti de mine, iar asta voi reusi doar marcand multe goluri!", promite atacantul cumparat cu 6 milioane de euro de la Steaua..

Transferat si el de Galatasaray, Robinson Zapata se declara incantat de faptul ca va putea colabora din nou cu Hagi dupa cele cateva luni in care au lucrat impreuna in Ghencea in 2007:

"Stiu ca putem face lucruri mari, vreau sa ma adaptez cad mai repede si sa dau echipei ceea ce asteapta de la mine. Suntem pe o pozitie slaba in clasament, nu meritam sa fim acolo si vom face totul pentru a castiga toate meciurile pe care le jucam pana la sfarsit".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!