'Stai, tata, acasa ca imbolnavesti pe toata lumea' Marica abia se tine pe picioare din cauza unui virus chinuitor! EPIDEMIE la Schalke

Ciprian Marica Schalke 04 Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Aprilie 2012, 13:09
Data actualizarii: Joi 19 Aprilie 2012, 13:10

Pe langa toate accidentarile pe care le avea deja in lot, antrenorul lui Schalke, Huub Steevens numai asta nu-si mai dorea!

4 jucatori, printre care si Marica, sunt suspecti de gastro-enterita si le-a fost recomandat odihna totala in urmatoarele zile! Portarul Unnerstall, fundasul Sergio Escudero si atacantii Jefferson Farfan si Ciprian Marica au acuzat simptome acute si au fost trimisi de urgenta acasa de medicul echipei! Nu sunt singurii jucatori de la Schalke cu probleme, insa ceilalti sunt tinuti sub supraveghere de doctori si au raspuns prompt tratamentului administrat.

"Nu e o situatie dramatica, fanii trebuie sa stea linistiti. Pana la meciul cu Augsburg, de duminica, mai e timp, unii pot sa-si revina. E mai bine ca jucatorii bolnavi sa ramana acasa, asa nu pot sa-i infecteze pe cei din jur", a spus Cristoph Metzelder, care a reclamat si el simptome asemanatoare colegilor lui in ultimele zile.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!