GALERIE FOTO Sportiva care a refuzat o ofertă de 100.000 de lire sterline de la un site de adulți. Are un fizic de model, dar se axează pe carieră

Alisha Lehmann Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Martie 2023, 09:34
Data actualizarii: Vineri 03 Martie 2023, 09:50

Alisha Lehmann (24 ani) este considerată ca fiind una dintre „cele mai frumoase fotbaliste din lume”. 

Datorită aspectului său extrem de sexy, dar și postărilor care îi pun în eviență formele, Alisha a ajuns la 12 milioane de urmăritori recent. Astfel, jucătoarea a trecut peste Roger Federer, care are 11.2 milioane de urmăritori pe Instagram. 

Alisha Lehmann a debutat în 2015 la selecționata under 17 a Elveției, ca în 2018 să bifeze primele apariții pentru reprezentativa mare. Tânăra fotbalistă a evoluat de-a lungul carierei la formațiile feminine de la Young Boys, Everton și West Ham. În aprilie 2022, Stardom Networth a publicat averea Alishei, care a atins 5 milioane de dolari (4.7 milioane de euro). 

I s-au oferit 100.000 de lire de către un site pentru adulți
 

Publicația i-a făcut o ofertă de 100.000 de lire sterline pentru a-și face un cont pe respectivul site, însă jucătoarea de fotbal a refuzat propunerea, declarând că nu este interesată de așa ceva și că își dorește să se axeze pe cariera profesională.

"Ar fi logic ca, datorită popularității de care te bucuri, să îți lansezi propriul club. Poți publica orice fotografii îți dorești", se arată în mesajul trimis elvețiencei. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!