GALERIE FOTO Soția superbă a lui Ilkay Gundogan a răbufnit după ce s-a scris că fotbalistul e nefericit la FC Barcelona 

Ilkay Gundogan fc barcelona Sara Arfaoui Stiri Sara Arfaoui, soția lui Ilkay Gundogan / Sursa foto: Instagram
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Noiembrie 2023, 10:30
Data actualizarii: Joi 02 Noiembrie 2023, 10:31

Ilkay Gundogan (33 ani) a semnat cu Barcelona în această vară, din postura de fotbalist liber de contract. 

Căpitanul lui Manchester City a părăsit clubul englez după șapte ani, la capătul unui sezon în care a reușit să facă „tripla” alături de 'cetățeni', câștigând și trofeul UEFA Champions League. Ilkay Gundogan a devenit rapid o piesă de bază pentru FC Barcelona, fiind și autorul singurului gol din El Clasico, scor 1-2, prima sa reușită în tricoul catalanilor. 

După meci, fotbalistul german a avut un discurs demn de un lider, criticându-și câțiva dintre coechipieri pentru lejeritatea cu care au asimilat înfrângerea din fața rivalei Real Madrid. După declarațiile lui Gundogan, au apărut speculații conform cărora mijlocașul nu ar fi deloc încântat de ce se întâmplă la FC Barcelona. 

  • Sara Arfaoui, soția lui Ilkay Gundogan / Sursa foto: Instagram

Soția lui Ilkay Gundogan, mesaj clar pe rețelele sociale 

Presa internațională scria că Ilkay Gundogan și Sara Arfaoui ar fi fost extrem de nemulțumiți de faptul că nu au primit sprijin din partea clubului pentru a-și organiza noua viață în Barcelona. Modelul italian a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul de Instagram, iar acolo a fost întrebată dacă ea și jucătorul sunt fericiți în Barcelona. 

„Extrem de fericiți. Iubim oamenii de aici, clubul, orașul, absolut tot. Nu credeți știrile de click-uri făcute bazându-se pe speculații”, a scris Sara, care a mai transmis un mesaj clar când a fost întrebată de știrile apărute. 

„Este un fake news. Suntem extrem de fericiți aici și am primit extrem de mult sprijin din partea clubului și staff-ului. Mi-ar plăcea să știu cine transmite astfel de informații?”, a adăugat modelul într-un mesaj trimis către un un fanpage conform Mundo Deportivo

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!