GALERIE FOTO Soția i-a cerut divorțul după 24 de zile, iar acum a răbufnit după ce a aflat că a sărbătorit cu un model: „Nu voi uita niciodată! La mulți ani, idiotule!” 

Adriano Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Februarie 2023, 21:39
Data actualizarii: Sambata 18 Februarie 2023, 21:40

Adriano (41 ani) are probleme pe plan personal, apărute chiar cu ocazia zilei sale de naștere. 

Fostul atacant al naționalei Braziliei și al lui Inter Milano a sărbătorit împlinirea a 41 de ani, într-o petrecere fastuoasă organizată pe un yacht de lux. Brazilianul s-a căsătorit cu Micaela Mesquita în noiembrie, însă s-a despărțit de ea la doar 24 de zile

Adriano a fost surprins pe yacht în compania unui model sexy, Raquel Bastos, iar Micaela a răbufnit în urma informațiilor conform cărora fostul fotbalist s-ar iubi cu Raquel și a postat un mesaj dur pe rețelele sociale. 

Mesajul Micaelei pentru Adriano: „La mulți ani, idiotule!” 

Fosta soție a lui Adriano, cu care a format un cuplu în ultimii 10 ani, cei doi certându-se și împăcându-se în repetate rânduri de-a lungul timpului, i-a transmis un mesaj extrem de acid fostului fotbalist. 

„Oh, cât de frumos! Îți doresc toată fericirea din lume. Adriano, trimite-mi actele de divorț. Chiar dacă nu suntem împreună, nu uit niciodată data asta. La mulți ani, idiotule. Îți doresc toată fericirea din lume, chiar dacă te-am rânit, îți vreau binele”, a scris Micaela conform The Sun

S-a despărțit de soție după 24 de zile de la nuntă

Starul brazilian părea că și-a găsit liniștea alături de Micaela Mesquita, cea cu care s-a și căsătorit în noiembrie. 

Tânăra de 25 de ani a fost deranjată de escapada pe care sportivul de 40 de ani a avut-o cu niște prieteni în Penha, pentru a urmări confruntarea de la Campionatul Mondial, dintre Brazilia și Elveția. 

Cei doi trebuiau să organizeze o petrecere cu prietenii și familiile lor, însă au anulat toate planurile, iar pe rețelele de socializare nu se mai urmăresc și au șters toate fotografiile în care apăreau împreună, anunță Extra Globo.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!