FOTO S-au despărțit după doar 24 de zile de la nuntă. Cum arată tânăra de 25 de ani cu care Adriano se căsătorise cu mai puțin de o lună

Adriano divort Micaela Mesquita Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Decembrie 2022, 17:40
Data actualizarii: Duminica 04 Decembrie 2022, 17:55

Supranumit „Împăratul” datorită calităților sale remarcabile, brazilianul s-a retras din fotbal în mai 2016, de la Miami United (SUA), și de atunci a fost surprins în numeroase ipostaze controversate, care au făcut înconjurul presei internaționale. 

Momentul de cotitură din cariera lui Adriano a avut loc în 2004, când tatăl sud-americanului a decedat subit, împușcat în cap în țara natală. De atunci, prestațiile „Împăratului” au fost tot mai modeste, iar brazilianul și-a găsit alinarea în alcool și petreceri.

S-a despărțit de soție după 24 de zile de la nuntă

Starul brazilian părea că și-a găsit liniștea alături de Micaela Mesquita, cea cu care s-a și căsătorit în urmă cu 24 de zile. 

Tânăra de 25 de ani a fost deranjată de escapada pe care sportivul de 40 de ani a avut-o cu niște prieteni în Penha, pentru a urmări confruntarea de la Campionatul Mondial, dintre Brazilia și Elveția. 

Cei doi trebuiau să organizeze o petrecere cu prietenii și familiile lor, însă au anulat toate planurile, iar pe rețelele de socializare nu se mai urmăresc și au șters toate fotografiile în care apăreau împreună, anunță Extra Globo. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!