Soția fotbalistului de la Liverpool l-a sunat furioasă pe antrenor după ce a organizat „petrecere pentru adulți”: „Era dezgustată” 

Liverpool Danny Murphy Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Februarie 2024, 12:39
Data actualizarii: Sambata 17 Februarie 2024, 12:39

Un fost fotbalist de la FC Liverpool a făcut dezvăluiri neașteptate din perioada în care a îmbrăcat tricoul „cormoranilor”. 

Danny Murphy (46 ani) a evoluat pentru Liverpool din iulie 1997 până în august 2004, însă în acea perioadă a fost împrumutat și câteva luni la Crewe Alexandra. Murphy a câștigat 6 trofee alături de „cormorani”. 

Într-un interviu acordat recent, fostul fotbalist a oferit detalii de la o petrecere pentru adulți organizată în cadrul vestiarului, la care a participat și antrenorul de la acea vreme, Gerard Houllier. Ulterior, soția unuia dintre fotbaliști a fost pusă la curent de către jucător cu petrecerea și a decis să ia măsuri, sunându-l personal pe antrenor. 

Momentul în care soția unui fotbalist de la Liverpool s-a luat de antrenor 

Danny Murphy și-a reaminit de acel moment în interviul acordat pentru talkSPORT. 

„Îmi amintesc în perioada petrecută la Liverpool, am făcut o mică petrecere cu toți jucătorii noi în pre-sezon și am avut și distracție pentru adulți. Una dintre soțiile unui jucător a decis să îl sune pe antrenor să îi spună cât de dezgustată era că i-a pus soțul într-o astfel de situație. S-a înstrăinat oarecum pentru că toți i-au zis: 'ce faci?'

Era un idiot, oricum, nu era unul popular. Soția aceluiași jucător a decis, la o ieșire într-o seară cu partenerii să îi spună altui jucător de la Liverpool că modul în care s-a apărat a fost oribil și că ar trebui să își regleze probelmele din afara terenului, și vorbesc despre o legendă de ale lui Liverpool”, a declarat Danny Murphy conform Daily Star

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!