VIDEO Și-a scos la plimbare cea mai nouă achiziție! Cristiano Ronaldo, surprins la volanul "navei spațiale" de peste 2 milioane de euro

Cristiano Ronaldo Ferrari Daytona SP3 masini Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Martie 2024, 18:01
Data actualizarii: Marti 26 Martie 2024, 18:18

Cristiano Ronaldo (39 ani) este un mare iubitor al mașinilor de lux, iar ultima sa apariție a întors toate privirile. 

Superstarul portughez a fost surprins pe străzile din Lisabona, la volanul unei mașini care a fost fabricată în ediție limitată și care costă peste 2 milioane de euro, achiziționată de curând, un Ferrari Daytona SP3. Bolidul atinge 100 km/h în doar 2,85 secunde și poate ajunge la 340 km/h. 

Cel mai scump automobil pe care îl deține Cristiano Ronaldo este un Bugatti Centodieci, un model exclusivit care costă în jur de 10 milioane de euro.

Printre mașinile pe care le mai deține portughezul se află și Veyron, Chiron și La Voiture Noire de la Bugatti, un Mercedes de 700.000 de euro, un Ferrari F430, un Rolls Royce Phantom, un Lamborghini Aventador, un Maserati GranCabrio, un Bentley Continental GTC și un McLaren Senna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katchow (@lisbon.cars)

Cristiano Ronaldo va continua la Al Nassr

Cristiano Ronaldo a semnat un contract pe doi ani cu Al Nassr, până în vara lui 2025. Potrivit lui Fabrizio Romano, starul lusitan își va respecta angajamentul și va rămâne în Arabia Saudită pentru încă un sezon.

„Sunt foarte fericit să fiu în Arabia Saudită. Sunt fericit să o reprezint pe Al Nassr și, pentru mine, sezonul acesta e pozitiv, pentru că până acum am avut șanse să câștigăm toate competițiile în care jucăm”, a zis Ronaldo, citat de jurnalistul italian.

Astfel, portughezul va continua la Al Nassr, chit că va împlini 40 de ani în februarie 2025. Condiția fizică a lui Ronaldo este însă excelentă, iar Cristiano Ronaldo rămâne o soluție inclusiv pentru naționala Portugaliei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!