GALERIE FOTO Sexy modelul care s-a iubit cu unul dintre cei mai cunoscuți oameni din sport, mai în vârstă cu 23 de ani: „Am fost cu unul chel, cu unul foarte bătrân!”

Heidi Klum Flavio Briatore Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Februarie 2024, 21:08
Data actualizarii: Vineri 02 Februarie 2024, 21:09

Heidi Klum (50 ani) este unul dintre cele mai cunoscute modele din lume. 

Heidi Klum este primul model german care a devenit îngeraș Victoria's Secret. Aceasta a avut o carieră de mare succes în modeling, însă când a renunțat, a devenit gazdă TV, femeie de afaceri dar și producător, remarcându-se și cu câteva roluri primite ca actriță în diferite serii. În 2008 și-a luat cetățenia americană. 

Heidi a fost căsătorită cu Ric Pipino, cântărețil Seal, iar acum este măritată cu Tom Kaulitz. A format un cuplu și cu celebrul Flavio Briatore, magnat italian din Formula 1, fiind cunoscuți drept unul dintre cei mai influenți oameni din acest sport.  

Heidi și Briatore au împreună un copil, pe Leni Olumi Klum, care a debutat și ea ca model. Personalitatea TV a acordat recent un interviu în care a vorbit despre relațiile sale și nu s-a ferit de cuvinte. 

„Uită-te la trecutul meu. Nu am un tipar anume. Am fost cu unul chel, cu unul foarte bătrân, cu părul lung, slab. Personalitatea lor a fost, de asemenea, foarte, foarte diferită. Ceea ce îți dorești este să ai pe cineva cu care să te simți confortabil, să te facă să te simți grozav”, a declarat Heidi Klum într-un interviu acordat recent. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!