GALERIE FOTO Cum să te concentrezi la cursă?! Super-modelul de 50 de ani și-a lăsat sutienul acasă la MP din Las Vegas + Apariție spectaculoasă a Rihannei 

Marele Premiu de Formula 1 din Las Vegas Formula 1 Heidi Klum Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Noiembrie 2023, 20:31
Data actualizarii: Duminica 19 Noiembrie 2023, 20:30

În acest weekend s-a desfășurat Marele Premiu de Formula 1 din Las Vegas, unde Max Verstappen s-a impus încă o dată. 

Marele Premiu de Formula 1 s-a întors în Las Vegas după o lungă pauză, însă revenirea a fost una problematică. Charles Leclerc, pilotul Ferrari, a plecat din pole-position, însă nu a reușit să își mențină poziția până la final. Max Verstappen s-a impus încă o dată, iar monegascul a reușit să încheie pe poziția secundă, după ce l-a depășit în ultimul lap pe colegul olandezului, Sergio Perez. 

Celebritățile de marcă au participat la etapa din Las Vegas, iar nume precum Brad Pitt, Usain Bolt, Mike Tyson, Rihanna sau Heidi Klum au fost surprinse urmărind spectacolul. Cea din urmă a fost cea care a întors cel mai mult privirile cu apariția sa și cu ținuta aleasă. 

Heidi Klum, în sânii goi la Formula 1 

Heidi Klum (50 ani) renumit super-model din Germania, în prezent prezentatoare TV și femeie de afaceri, a apărut la brațele iubitului său, Tom Kaulitz. Modelul își sfidează vârsta și a optat pentru o ținută extrem de îndrăzneață, arătând că încă este într-o formă de zile mari. 

Heidi a renunțat la sutien și a optat pentru o jachetă de piele, descheiată, care îi lăsa decolteul generos la vedere, o pereche de ciorapi din plasă și un short scurt. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!