SENZATIONAL! Un club din Liga I a facut transferuri de 15 mil intr-o saptamana! Steaua a pierdut doua mil in 6 luni! Teapa care il TERMINA pe Becali

Gigi Becali petrolul Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Iulie 2012, 11:07
Data actualizarii: Duminica 08 Iulie 2012, 11:09

►Weekendul viitor e festival de meciuri la PRO TV: sambata, 14 iulie: SuperCupa Romaniei: Dinamo - CFR | Duminica, 15 iulie, Steaua isi prezinta lotul: Steaua - Litex | Meciurile vor fi in direct si pe voyo.ro

Gigi Becali a dat milioane pe jucatorii considerati de el cei mai buni din Liga I si e sigur ca n-are cum sa mai scape titlul in 2013! Reghecampf castiga campionatul sau pleaca de la Steaua dupa numai un sezon!

Chiar daca Becali a cheltuit sume importante pe Chipciu, Parvulescu sau Pintilii in ultimele 6 luni, valoarea lotului Stelei a scazut cu doua milioane de euro fata de ianuarie 2011, conform estimarilor transfermarkt.de. Becali e departe de topul clasamentului, unde Petrolul e lider detasat. Transferurile de top facute in doar o saptamana vara asta de patronul Florian Walter le-au asigurat ploiestenilor detasat primul loc! Valoarea de piata a intregului lot de la Petrolul a crescut cu 14.25 milioane de euro, o indexare cu 256,8% fata de ianuarie 2012!

Urmatoarea la cresteri spectaculoase e CFR, care a castigat aproape 9 milioane de euro desi i-a pierdut fata de inceputul anului pe Renan si Weldon! Top 3 e inchis de FC Vaslui cu 7,5 milioane de euro in plus la cota colectiva fata de luna ianuarie!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!