FOTO Corpul Georginei Rodriguez, editat într-o publicație din Iran. Imaginile care au înfuriat-o pe partenera lui Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Februarie 2024, 11:59
Data actualizarii: Vineri 16 Februarie 2024, 12:22

Cristiano Ronaldo a împlinit 39 de ani, ocazie cu care a postat fotografii alături de familia sa.

Într-una dintre ele apare alături de Georgina Rodriguez, îmbrăcată într-o rochie neagră, mulată, care îi pune în valoare fizicul de invidiat. 

O publicație din Iran a postat respectiva imagine, însă cu partea posterioară blurată, ceea ce a deranjat-o pe partenera starului portughez. 

"Georgina se va supăra foarte tare. Muncește din greu pentru coprul său și este mândră de formele pe care le are.

Arată cum sunt tratate femeile în anumite părți ale lumii", a declarat o sursă din anturajul cuplului, potrivit Daily Star.

Cristiano Ronaldo, mai sincer ca niciodată despre relația cu Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au trecut printr-o tragedie în 2022. Cei doi au devenit părinți din nou, însă evenimentul a fost marcat de decesul la naștere al unuia dintre gemeni. 

La mai bine de un an și jumătate de la respectivul momentul, Cristiano Ronaldo a mai făcut anumite destăinuiri despre acest subiect și despre importanța partenerei lui în viața sa. 

"A suferit când era tânără și privește viața cu alți ochi. Mă ascultă, îmi oferă stabilitate și a făcut în așa fel încât să nu cad după moartea băiatului nostru. 

Vreau să mă căsătoresc cu ea, este în plan și acest lucru. Este foarte matură pentru vârsta ei", a povestit starul portughez. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!