Romanul care a castigat 14 millioane de dolari din poker le face analiza lui Mourinho si Guardiola! Afla cine este mai bun la poker!

Daniel Negreanu Jose Mourinho Pep Guardiola Poker Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Mai 2011, 22:29
Data actualizarii: Duminica 08 Mai 2011, 10:41

Daniel Negreanu, jucatorul  de poker cu cele mai mari castiguri din toate timpurile a devenit vedeta si in cel mai vandut ziar de sport din Spania - Marca.

Cel mai cunoscut  roman de la Las Vegas Daniel, "Kid Poker" Negreanu care  in toamna a fost invitat special la Sport.ro a  stat de vorba cu fanii din Spania pe chatul organizat de cei de la Marca.

Nascut in Canada din parinti romani, Negreanu este considerat unul dintre cei mai buni pokeristi din lume. Nebuni dupa fotbal, fanii spanioli l-au pus imediat sa prezica cine ar castiga la o partida de poker intre Pep Guardiola si Mourinho.


"Cred ca cel mai bun jucator de poker ar fi o combinatie intre Mourinho si Guardiola. Amandoi au caractere potrivite pentru a forma un excelent jucator de poker in turnee" a povestit Negreanu.


"Phil Ivey este cel mai bun adversar pe care l-am avut. Cel mai important atu al meu in poker este capacitatea de analiza a adversarilor chiar daca am putine informatii despre ei. Iar cel mai slab punct al meu este capacitatea de concentrare in primele zile ale unui turneu"  le-a dezvaluit romanul spaniolilor.

Dupa ce si-a inceput cariera la 16 ani si a ajuns sa castige pana la 14 milioane de dolari din poker, Negreanu se dedica acum proiectului pokervt.com - un site cu antrenamente video pentru iubitorii de poker.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!