FOTO Richarlison și-a tatuat pe spate chipul lui Neymar și al lui Ronaldo. Creația spectaculoasă cu chipul starurilor braziliene

Richarlison Brazilia Neymar Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Decembrie 2022, 10:48
Data actualizarii: Miercuri 14 Decembrie 2022, 11:33

Richarlison a adus un omagiu starurilor fotbalului brazilian prin realizarea unui tatuaj pe spate, cu chipul său și al colegilor Neymar și Ronaldo "Il Fenomeno".

Atacantul în vârstă de 25 de ani a urcat zilele trecute un Story pe Instagram în care le arăta fanilor ultima sa ispravă. După eliminarea de la Cupa Mondială, brazilianul a decis să-și arate aprecierea pentru fotbal și colegii săi printr-un tatuaj care îi acoperă spatele în întregime.

Tatuajul detaliat redă chipul lui Richarlison în mijloc, pe cel al lui Neymar în stânga și chipul lui Ronaldo "Il Fenomeno" în dreapta. Deasupra lor se află steagul Braziliei alături de mesajul: "Ai făcut Brazilia să zâmbească". Tatuajul continuă dedesubt cu un copil aflat într-o favelă ce poartă numărul 9 al fotbalistului, cel mai probabil reprezentându-l pe Richarlison în copilărie.

Richarlison de Andrade, cunoscut ca Richarlison, este un fotbalist brazilian care joacă pentru clubul englez Tottenham Hotspur și la echipa națională de fotbal a Braziliei pe postul de atacant. 

Sursă foto: Instagram

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!