GALERIE FOTO "Regele și regina!". Lionel Messi și Antonela Roccuzzo, apariție spectaculoasă: imaginile cu cei doi s-au viralizat instant 

Lionel Messi Antonela Roccuzzo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Mai 2022, 20:12
Data actualizarii: Vineri 13 Mai 2022, 20:39

Lionel Messi și Antonela Roccuzzo formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea sportivă.

Starul argentinian și Antonela se cunosc încă de când erau copii, de la 9 ani. Cei doi au crescut împreună, însă, cu toate astea, relația lor nu a început decât în 2007, iar în 2010 și-au făcut-o oficială. Nunta lor a avut loc în 2017, iar acolo au participat și coechipierii argentinianului de la echipa de club.

În 2012, Messi a dezvăluit că iubita sa așteaptă primul copil, după ce a sărbătorit un gol înscris împotriva lui Ecuardor, iar în noiembrie 2012, s-a născut Thiago. Mateo, cel de-al doilea copil al cuplului a venit pe lume în septembrie 2015, în timp ce Ciro a apărut la un an de la nuntă. 

Lionel și Antonela au participat la un o gală caritabilă, ocazie cu care cei doi au impresionat cu outfit-urile pe care le-au ales. 

Imaginile postate de frumoasa argentiniancă pe contul de Instagram au strâns peste 1,8 milioane de like-uri într-un timp foarte scurt și numeroase mesaje de apreciere de din partea fanilor.

Messi a semnat un parteneriat în valoare de 20 de milioane de dolari

Lionel Messi a semnat un acord în valoare de peste 20 de milioane de dolari pentru a promova compania de criptomonede Socios.com, potrivit prestigioasei publicații Reuters.

Messi devine astfel cea mai recentă personalitate sportivă de notorietate care pătrunde în lumea criptomonedelor. După celebrul fotbalist american Tom Brady și starul din NBA, LeBron James, iar afacerea face parte dintr-un val tot mai mare de legături între firmele cripto și fotbal.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!