GALERIE FOTO Răzvan Marin a cerut-o de soție pe iubita sa. Românul a pregătit un decor spectaculos pentru fericitul eveniment 

Razvan Marin iubita Razvan Marin Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Noiembrie 2021, 09:26
Data actualizarii: Marti 09 Noiembrie 2021, 09:53

Răzvan Marin trece printr-o perioadă bună atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

Jucătorul celor de la Cagliari urmează să devină tată și, în urmă cu câteva zile, a cerut-o de soție pe cea care îi este parteneră de peste trei ani.

Într-un cadru idilic, la malul mării, înconjurați de zeci de trandafiri roșii, fotbalistul de 25 de ani a făcut pasul cel mare în plan personal, iar fanii au fost încântați de imaginile publicate pe contul de Instagram.

Răzvan Marin face parte din lotul României convocat de Mirel Rădoi pentru meciurile cu Islanda și Liechtenstein din grupa preliminară pentru Mondialul din 2022. Partidele sunt joi, de la ora 21:45, respectiv duminică de la ora 19:00, pe PRO TV și Voyo. 

Tricolorii, pregătiți pentru cele șase puncte
 

„Cred că arătăm foarte bine în acest moment pentru că majoritatea jucătorilor joacă la echipele unde sunt și de aici vine și forma bună la echipa națională. Până la urmă, forma unei naționale depinde de forma jucătorilor. 

Cel mai important e ca la finalul meciului să avem cele trei puncte. Ne trebuie multă răbdare, să nu ne grăbim, pentru că într-un meci se poate întâmpla orice pe durata celor 90 de minute”, a spus Răzvan Marin în startul interviului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!