Rapidul se scufunda! Pe Copos nu-l intereseaza ce se intampla in Giulesti! Vezi de ce:

Rapid Dani Coman George Copos Mircea Bornescu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Decembrie 2010, 07:52
Data actualizarii: Joi 23 Decembrie 2010, 08:00

Patronul Rapidului spune ca nu-l intereseaza conflictul portarilor din Giulesti si ca presedintele Dinu Gheorghe trebuie sa se ocupe de astfel de probleme.

In loc sa se bucure de vacanta, rapidistii fierb din cauza conflictului dintre cei doi portari, Dani Coman si Mircea Bornescu. Preferat de fanii rapidisti, Bornescu a fost trecut pe banca de rezerve pentru a-i ceda locul in poarta lui Coman, sustinut de presedintele Dinu Gheorghe. De altfel, Dinu "Vama" este cel care trebuie sa rezolve acest conflict, spune patronul George Copos, care recunoaste ca nu stie nimic din ce se intampla in acest moment in Giulesti.

"Eu ma aflu de doua luni la Poiana Brasov, unde am un proiect in derulare, asa ca nu sştiu nimic despre ce se intampla la Rapid. Dinu Gheorghe are intreaga autoritate la echipa, asa ca dansul trebuie sa rezolve aceasta problema", spune Copos in Evenimentul Zilei. Apropiatii lui Bornescu spun ca acesta nu vrea sa plece de bunavoie de la Rapid. "Mircea e rapidist convins si nu vrea sa plece de bunavoie. E decis sa ramana la echipa si sa lupte cu Dani Coman pentru titularizare. Daca cei de la Rapid il dau afara, atunci e altceva, se va duce acolo unde va primi oferta care sa-i convina. Pana atunci, insa, nu ia in calcul nicio varianta", spun apropiatii lui Bornescu in Evenimentul Zilei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!