Promisiunea ireala a unui jucator aruncat de Steaua! "Eu vreau in strainatate 3-4 ani, apoi revin in tara!" Cum arata visul unui atacant liber de contract:

Universitatea Craiova Florin Costea Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Ianuarie 2013, 14:00
Data actualizarii: Marti 01 Ianuarie 2013, 14:02

Steaua a avut probleme cu mai multi jucatori, rulati rand pe rand, pana cand Reghe a gasit 'formula' castigatoare.

Florin Costea este unul dintre cei care au dezamagit la Steaua. El a venit dupa episodul Craiova, cu problemele care erau sub 'administratia' Mititelu.

Costea insa nu a jucat multe meciuri in Ghencea. A fost o buna perioada accidentat, iar cand a intrat, evolutiile sale au fost destul de slabe.

Mai mult, se pare ca nici cei din vestiar nu l-au prea placut pe jucatorul care, la un moment dat, era cel mai promitator atacant din tara. Acum, el este liber de contract si nu are unde juca, chiar daca are 26 de ani si o intreaga cariera in fata.

"Cu siguranta, din 2013, voi fi la o echipa. Nu stiu acum care va fi aceea, urmeaza sa ma decid. Voi analiza foarte bine ofertele pe care le am si voi vedea unde voi merge. Imi doresc foarte mult sa evoluez in strainatate“, a spus Florin Costea la DigiSport.

"Momentan, imi doresc sa evoluez trei-patru ani in strainatate. Apoi, daca Universitatea va reveni in fotbalul romanesc, asa cum ar trebui sa fie, atunci m-as intoarce sa joc cu placere pentru echipa mea de suflet“, a mai spus Costea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!