Probleme mari pentru Ronaldo! Politia a intrat pe fir: fiul sau de 10 ani, singur pe ski jet in larg! Imaginile au fost facute publice

Cristiano Ronaldo Cristiano Jr Portugalia vacanta Stiri Probleme mari pentru Ronaldo! Politia a intrat pe fir: fiul sau de 10 ani, singur pe ski jet in larg! Imaginile au fost facute publice
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Iulie 2020, 16:32
Data actualizarii: Luni 13 Iulie 2020, 16:37

Baiatul cel mare al lui Cristiano Ronaldo este protagonistul unei anchete a politiei. 

Cristiano jr. a fost filmat in timp ce se plimba cu un jet ski in Madeira, iar politia s-a sesizat dupa ce matusa baiatului a postat imaginile pe contul sau de Instagram. Filmarea a fost distribuita si de Cristiano Ronaldo, dar si de mama fotbalistului, bunica micutului, inainte de a fi stearsa de pe internet.

In ciuda faptului ca imaginile au disparut din mediul online, reprezentantii politiei maritime au confirmat ca au dat startul unei anchete. Oamenii legii incearca sa afle cui ii apartine jet ski-ul si ce s-a intamplat pentru a putea stabili cine plateste amenda.

Pentru folosirea unui jet ski este nevoie de un permis si doar adultii il pot obtine. Conform legislatiei portugheze, amenzile individuale pentru utilizarea jet ski-ului fara licenta corespunzatoare sunt cuprinse intre 300 si 3.000 de euro, iar in cazul grupurilor amenzile pot ajunge pana la 12.000 de euro. 

Potrivit Daily Star, videoclipul postat de matusa baiatului a adunat sute de comentarii, cei mai multi dintre urmaritorii femeii fiind surprinsi neplacut. "Ce lipsa de responsabilitate" sau "Am stat cu sufletul la gura cat am urmarit videoclipul" au fost cateva dintre mesajele oamenilor.

Imaginile erau filmate dintr-o barca plina de adulti si de copii, de unde sora lui Ronaldo a postat mai multe fotografii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amor para vida toda ????como te amo meu menino da tia ❤️família minha vida ????⚽️

A post shared by Elma Aveiro (@elma_oficial) on

 

Fiul fotbalistului, poreclit Cristianinho, a implinit 10 ani pe 17 iunie. Este cel mai mare dintre cei 4 copii ai portughezului, identitatea mamei sale nefiind cunoscuta. De altfel, se stie doar ca Georgina Rodriguez este mama micutei Alana Martina, in varsta de doi ani. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!