GALERIE FOTO Primele imagini cu soția lui Dani Alves, ajunsă la tribunal pentru a declara în procesul de agresiune sexuală! Cum a apărut după ce și-a șters contul de Instagram 

Dani Alves Joana Sanz Stiri Joana Sanz, la procesul lui Dani Alves / Sursa foto: Profimedia
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Februarie 2024, 17:50
Data actualizarii: Marti 06 Februarie 2024, 17:51

Procesul lui Dani Alves de agresiune sexuală se desfășoară în perioada 5-7 februarie. 

Brazilianul a fost închis pe 20 ianuarie 2023, după ce a fost acuzat că ar fi violat o tânără într-o discotecă din Barcelona. De atunci, Dani Alves a rămas în închisoare, refuzându-i-se eliberarea condiționată, după ce și-a schimbat versiunea asupra faptelor de 5 ori. 

După apariția acuzațiilor, Joana Sanz, soția lui Dani Alves și-a arătat dezamăgirea în fața infidelității soțului și anunța că va divorța, însă s-a răzgândit. Joana, model de meserie, și-a exprimat apoi susținerea pentru brazilian, spunând că îi va rămâne alături și și-a declarat și dragostea. 

  • Joana Sanz, la procesul lui Dani Alves / Sursa foto: Profimedia

În cursul zilei de marți, modelul care și-a șters rețelele sociale recent, este chemată să dea declarație în cadrul procesului, fiind unul dintre cei 22 de martori citați. Joana s-a prezentat la tribunal, însă nu a vrut să fie observată, astfel că s-a dat jos dintr-o dubă cu geamuri fumurii și a fost escortată către intrarea în clădire. 

Joana s-a îmbrăcat complet în negru, cu o fustă și un sacou, optând să poarte și ochelari de soare. 

Joana Sanz a spus tot despre relația cu Dani Alves și a surprins cu răspunsul despre victimă

Joana Sanz a spus care a fost prima discuție purtată cu soțul său, iar apoi a surprins când a fost întrebată dacă se gândește la victima acestuia, declarând că ea se gândește doar la ea.

„Eu i-am cerut să știu dacă a existat infidelitate. Într-un moment atât de dificil din viața mea m-a dezamăgit. Mi s-a prăbușit lumea și am zis: 'până aici'. Mă gândesc la mine pentru că dacă nu o fac eu atunci nu o va face nimeni. În plus, e un subiect care e în mâna justiției, nu îl voi mai alimenta, să îl rezolve cei care trebuie să îl rezolve.

Noi suntem la fel, nu vom divorța momentan. Se află în situația în care este, momentan vom rămâne căsătoriți. El mi-a spus să fac ce vreau pentru că nu îmi va da el divorțul și am zis că vom continua așa. Continui să fiu prezentă pentru el și voi fi mereu, viitorul va spune. Vorbim la telefon în continuare, de parcă nu s-ar întâmpla nimic, ne sprijinim reciproc cum putem. Nu s-a mai întâmplat nimic până acum ca să îl resping. Dragostea oricum e acolo independent de faptul că suntem sau nu căsătoriți. E familia mea și voi fi acolo, timpul își va spune cuvântul”, a spus Joana Sanz conform sport.es.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!