GALERIE FOTO Joana Sanz dezvăluie că nu a divorțat de Dani Alves, acuzat de viol! Răspuns neașteptat când a fost întrebată despre victimă: „Mă gândesc doar la mine!”

Joana Sanz Dani Alves Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Noiembrie 2023, 19:22
Data actualizarii: Sambata 25 Noiembrie 2023, 19:23

Dani Alves (40 ani) se află de aproape un an într-o închisoare din Barcelona, unde a fost arestat după ce a fost acuzat de viol. 

Brazilianul a fost acuzat că a violat o tânără într-o discotecă din Barcelona pe 30 decembrie noaptea. Dani Alves a fost arestat de atunci și a rămas sub arest, fiindu-i refuzată eliberarea condiționată, după ce și-a schimbat versiunea asupra faptelor în repetate rânduri. 

S-a scris că Joana Sanz a depus cerere de divorț după ce Dani Alves a înșelat-o, fostul jucător de la Barcelona spunând că a întreținut relații sexuale cu tânăra, dar consensual. Cu toate astea, modelul a dezvăluit recent că nu a divorțat de brazilian și a dezvăluit și care a fost subiectul pe care a dorit să îl lămurească împreună cu el. 

Joana Sanz a spus tot despre relația cu Dani Alves și a surprins cu răspunsul despre victimă 

Joana Sanz a spus care a fost prima discuție purtată cu soțul său, iar apoi a surprins când a fost întrebată dacă se gândește la victima acestuia, declarând că ea se gândește doar la ea. 

„Eu i-am cerut să știu dacă a existat infidelitate. Într-un moment atât de dificil din viața mea m-a dezamăgit. Mi s-a prăbușit lumea și am zis: 'până aici'. 

Mă gândesc la mine pentru că dacă nu o fac eu atunci nu o va face nimeni. În plus, e un subiect care e în mâna justiției, nu îl voi mai alimenta, să îl rezolve cei care trebuie să îl rezolve. 

Noi suntem la fel, nu vom divorța momentan. Se află în situația în care este, momentan vom rămâne căsătoriți. El mi-a spus să fac ce vreau pentru că nu îmi va da el divorțul și am zis că vom continua așa.

Continui să fiu prezentă pentru el și voi fi mereu, viitorul va spune. Vorbim la telefon în continuare, de parcă nu s-ar întâmpla nimic, ne sprijinim reciproc cum putem. Nu s-a mai întâmplat nimic până acum ca să îl resping. Dragostea oricum e acolo independent de faptul că suntem sau nu căsătoriți. E familia mea și voi fi acolo, timpul își va spune cuvântul”, a spus Joana Sanz conform sport.es

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!