Tânăra care îl acuză de viol pe Dani Alves nu vrea să audă de o înțelegere după ce a primit 150.000 de euro despăgubire

Dani Alves dani alves viol Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Noiembrie 2023, 19:15
Data actualizarii: Joi 30 Noiembrie 2023, 19:16

Dani Alves (40 ani) se află la închisoare din luna februarie a acestui an, după ce a fost acuzat că a violat o tânără într-un club din Barcelona. 

Fostul fotbalist de la Barcelona a fost închis în luna februarie, după acuzațiile conform cărora ar fi violat o tânără într-un club din Barcelona la sfârșitul lunii decembrie. Din cauză că și-a schimbat versiunile asupra faptelor de prea multe ori, lui Dani Alves i-a fost refuzată eliberarea condiționată. 

Ultima dată, chiar în urmă cu câteva zile brazilianului i-a fost respins apelul făcut de noua avocată, Ines Guardiola. Alves și-a schimbat și apărarea, fără să aibă însă succes până în prezent. Procurorii îl acuză pe Dani Alves și cer 9 ani de închisoare pentru el și 10 de supraveghere, plus despăgubiri de 150.000 de euro către victimă, sumă care a fost deja consemnată de judecători și trimisă către victimă. 

Avocata victimei lui Dani Alves a transmis un mesaj clar

Apărarea fostului jucător de pe Camp Nou spera să ajungă la un acord cu victima, astfel încât pedeapsa să îi fie redusă la jumătate, iar Dani Alves să fie eliberat mai devreme. Ester Garcia, avocata victimei, a transmis printr-un comunicat că „este imposibil să se ajungă la vreun acord” din cauză că cele două părți au poziții diferite „cu privire la gravitatra faptelor și pedepsele impuse”. 

Conform El Periodico de Cataluna, citat de sport.es, apărarea a înaintat varianta unei despăgubiri a victimei cu o sumă considerabilă de bani, iar răspunsul lui Ester Garcia a venit, transmițând că „în orice delict împotriva libertății sexuale daunele morale și sechelele sunt ireparabile”. Comunicatul lasă astfel de înțeles că este imposibil să se ajungă la un acord și nu ține de partea economică. Comunicatul de joi a apărut după ce s-a scris că luna trecută în august, victima ar fi trimis o scrisoare către judecători în care revoca decizia transmisă în fața judecătorului instructor în timpul declarației, acea de a nu reclama nicio despăgubire. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!